pufi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Filter

Sēdvietu pufi var papildināt jebkuru telpu


pufiir ļoti praktiski sēdekļi. To nelielais izmērs ļauj tos viegli novietot jebkurā vietā mājoklī. Kad jums tie nav vajadzīgi, varat tos novietot izvēlētajā telpas daļā, savukārt, kad pie jums viesojas viesi, jūs varat viņiem piedāvāt ērtu tabureti. Turklāt jūs varat izvēlēties arī pufus vannas istabai. Tie noteikti piešķirs šai dzīvokļa daļai lielāku interesi. Pufs vannas istabai var noderēt daudzās dažādās situācijās. Tomēr galvenā vieta, kur atrodas mīkstie sēdekļi, ir mājas galvenā telpa. Dzīvojamās istabas pufam ir jāsaskan ar pārējo interjeru, veidojot vienotu veselumu. Viens no ieteikumiem ir Mondex Emily modelis, kas izgatavots no mīksta samta auduma. Tā gaišā krāsa lieliski papildinās daudzus interjerus - gan baltā, gan pelēkā krāsā. Viendabīgi pufi viesistabai ir arī lielisks ieteikums telpām ar dekoratīvām tapetēm, tāpēc iesakām aplūkot tīmekļa vietnes piedāvājumu.


Noteikti apskatiet mūsu: krēsli un krēsli


Kurš pufs priekšnamam?


Iekārtojot dzīvokli, ir vērts apsvērt katru tā daļu. Pufs priekšnamam ir viena no iespējām, kas rodas interjera dekorēšanas laikā. Šādam sēdeklim jābūt praktiskam un stilīgam, bet arī - neaizņemot pārāk daudz vietas. Tāpēc ir vērts apsvērt, ko jūs patiesībā vēlaties. Ja rodas nepieciešamība pēc ērta sēdekļa, ir labi, ja pa rokai ir ērts pufs, kuru jebkurā brīdī var pārvietot arī uz citu telpu. Šai lomai lieliski noderēs Mondex piedāvātais Casimir variants elegantā zilā tonī. Ar samta audumu polsterēta cilindra forma ir iestrādāta metāla apmalē, kas sēdekli padara izteiksmīgu. Šāds pufs, kas atrodas priekšnamā, noteikti dažādos jūsu mājas interjeru. Ir vērts atzīmēt, ka dažkārt pietiek ar vienu nelielu elementu mīksta pufa formā, lai būtiski izmainītu jūsu mājokļa dizainu.


Mūsu mājas dekoru veikalā jūs atradīsiet arī: dīvānus un plauktus.


Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties sēdvietu pufus?


Ideālajam sēdvietu pufam - neatkarīgi no tā, kurā telpā to novietosiet - jāatbilst galvenokārt divām īpašībām - tam jābūt ērtam un tam lieliski jāpapildina interjers. Tāpēc šī stila sēdvietu pufiem ir vērts veltīt pietiekami daudz uzmanības. Protams, visvienkāršākais variants ir izvēlēties tos, ņemot vērā telpas krāsu gammu. Tomēr tā nav vienīgā pieejamo pufu atšķirīgā iezīme. Piedāvātajiem pufiem ir dažādi izmēri, kā arī detaļas - stepējums, metāla ieliktņi. Aplūkojot tos tuvāk, var redzēt, ka katrs piedāvājums ir kaut kādā ziņā īpašs un unikāls. Tāds pufs viesistabai kā Mondex piedāvātais Enzo modelis neapšaubāmi apmierinās visu mājinieku vajadzības. Tā optimālais augstums - trīsdesmit deviņi centimetri - ļauj ērti sēdēt pie kafijas galdiņa. Turklāt pelēkā krāsa ir ļoti universāla. Mājaslapā pieejamais pufu klāsts ir apkopots tā, lai jūs varētu viegli atrast savu ideālo.

Iekraušana...