Podi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Sugas
Filter

Katli - katras virtuves stūrakmens


Irgrūti iedomāties virtuvi bez tāda pamataprīkojuma kā katli. Tieši tajos mēs katru dienu gatavojam maltītes visai ģimenei, tāpēc tiem jābūt pēc iespējas izturīgākiem un izturīgākiem. Katliem jābūt izgatavotiem no izturīgiem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda. Tas nodrošina, ka trauki mums kalpos daudzus gadus. Piecu lielu indukcijas katlu komplekts, kas izgatavots no šī materiāla, būs lieliski piemērots jebkurai modernai virtuvei. Cookini by Mondex zīmols ir pielicis visas pūles, lai saglabātu savu produktu kvalitāti visaugstākajā līmenī. Pateicoties labi izvēlētam indukcijas plīts katlu komplektam, ikdienas vakariņu un citu ēdienu gatavošana noritēs atbilstoši mūsu vēlmēm. Mūsu mājas trauku kolekcijā nedrīkst trūkt tādu, kas paredzēti dažādiem gatavošanas posmiem. Līdz ar to, piemēram, ir jānošķiras ar atsevišķu katlu pienam vai katlu, kurā gatavojam zupu. Ir vērts pievērst uzmanību arī rīsu vārāmajam katlam, jo tas ļaus mums pagatavot mūsu iecienīto ēdienu uz balto pupiņu bāzes. Katrs no atsevišķajiem katliem noteikti izrādīsies ļoti noderīgs visu pasaules reģionu garšīgu ēdienu cienītājiem.


Dažādu veidu trauki, kas var izrādīties noderīgi


Irpieejami vairāki virtuves trauku veidi. Katrs no tiem darbosies atšķirīgos apstākļos, tāpēc pirms iegādes ir vērts apsvērt, kas jums ir nepieciešams. Čuguna katli lieliski saglabā siltumu, tāpēc ēdiens uzsilst vienmērīgi, kas ir neapšaubāma priekšrocība. No otras puses, vara katli izturēs pārbaudījumu, gatavojot uz elektriskās, gāzes vai pat indukcijas plītīm. Interesants piedāvājums ir Cookini by Mondex ražotais Salvatore vara katls, kam ir stikla vāks. Podam, kas izgatavots no augstas kvalitātes pārklājuma, ir slāņains termiskais pamats, pateicoties kuram ēdiens ātri gatavojas un ilgi saglabā vēlamo temperatūru. Vara trauki neapšaubāmi ir viens no daudzpusīgākajiem un praktiskākajiem virtuves piederumiem. Ikviens mājsaimniecības loceklis novērtēs augsto kvalitāti, ar kādu tie ir izgatavoti. Nav svarīgi, vai jums nepieciešams olu katls vai katls, kas paredzēts citiem produktiem, jūs atradīsiet katlu, kas pilnībā atbildīs jūsu vēlmēm.


Katls, kurā pagatavot savu iecienītāko ēdienu


Atkarībā no tā, kādu ēdienu vēlaties pagatavot, jūs izvēlēsieties atšķirīgu katlu. Tvaicēšanas katls ir ideāli piemērots diētisku ēdienu pagatavošanai bez liekiem taukiem. Tāpēc tā nedrīkst trūkt nevienā virtuvē. Savukārt indukcijas plītis ļaus mums pagatavot izsmalcinātus ēdienus gaumīgi iekārtotā telpā mūsdienīgā vidē. Atkarībā no jūsu vēlmēm var noderēt arī cepamais katls, kas šķēlēs sagrieztu kartupeļu cepšanu padarīs par ārkārtīgi vienkāršu uzdevumu. Ir grūti iedomāties mājokli bez pareizi izvēlētiem virtuves traukiem, kas ļautu mājsaimniecībai pienācīgi ēst. Ēdiena gatavošana var kļūt par iecienītu nodarbošanos, ja tā tiek darīta patīkamā un nekaitīgā veidā. Emaljēti vai citi virtuves trauki ir viens no pirmajiem aprīkojuma elementiem, ko mēs komplektējam, iekārtojot virtuvi. Viens no ieteikumiem ir arī Cookini nerūsējošā tērauda katls, kas aprīkots ar silikona rokturiem. Papildus tam tā lielākā priekšrocība ir tā, ka to var izmantot uz visu veidu plītīm. Iegādājoties jaunus virtuves traukus, ir labi paturēt prātā to universālo raksturu.


Jūs noteikti ieinteresēs arī: maizes dēlīši, pannas, šķīvji, krūzītes, pusdienu servīzes, galda piederumi, galda piederumi, galda piederumi.

Iekraušana...