Podi un vāki

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
more... less
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Sugas
Filter

Radiet savā apkārtnē īpašu atmosfēru un glabājiet savus iecienītākos augus dekoratīvos podos.

Augi podos ļauj mums priecēt acis ar zaļumu visu gadu. Dabas mīļotāji, kuriem patīk izrotāt savu mājokli ar dažādiem ziediem, noteikti novērtēs skaisti dekorētus podus, kuriem ir ne tikai praktiska, bet arī estētiska nozīme. Bagātīgi dekorēti keramikas puķu podi var viegli piešķirt telpai intriģējošu akcentu. Lielisks piemērs tam ir Mondex Davi sērijas vāka modelis, kura spēcīgais raksts ir izjaukts ar minimālistisku melnbaltu krāsojumu. Šis risinājums ir ideāli piemērots daudziem interjeriem. Pateicoties līdzsvaram starp apdruku un krāsām, šo korpusu var izmantot gan klasiski, gan moderni iekārtotās telpās. Atkarībā no individuālajām vajadzībām ir iespēja izvēlēties starp plastmasas puķupodiem un nedaudz raksturīgākiem modeļiem, piemēram, akmens puķupodiem. Akmens puķupods lieliski noderēs kā oriģināls balkona rotājums, vienlaikus atvieglojot mums iecienīto augu audzēšanu. Mēs varam arī izvēlēties izmantot puķu podus uz balustrādes, kas savukārt ļaus mums saglabāt vēl lielāku kārtību. Neatkarīgi no tā, kādi ziedi ir mūsu mīļākie, ar dekoratīvo podiņu un vāku palīdzību mēs varam atļauties tos eksponēt vēl labāk.

Kādi podi ir vispiemērotākie?

Ir labi, ja podi, kuros mēs glabājam savus augus, ir ne tikai pievilcīgi, bet arī izturīgi un stabili izgatavoti. Vislabākā izvēle ir no betona, koka vai māla izgatavoti āra podi. Šie materiāli nodrošinās izturību arī mainīgos laika apstākļos, tāpēc tie kalpos daudz ilgāk. Savukārt mājas puķu podi var būt izgatavoti no plastmasas vai mēs varam izvēlēties metāla vāku, kam būs gan aizsargājoša, gan dekoratīva funkcija. Laba ideja ir arī izvēlēties Mondex zīmola podiņus, kuru apdrukas veltītas garšaugiem vai konkrētiem augiem, piemēram, lavandai. Tie tiek ražoti dažādās formās, tāpēc mēs viegli varēsim atrast ideālu modeli konkrētajam podam. Tikpat interesants variants kā klasiskie podi ir pie sienas piekaramie podi, kas, tāpat kā pie balustrādes piekaramie, neaizņems lieku vietu. Tie ir arī interesanta alternatīva gleznām, ko parasti piekarinām telpās. Atkarībā no mūsu vajadzībām mēs varam ļauties jebkuram vēlamajam ziedu un garšaugu uzglabāšanas veidam savā mājoklī vai dārzā.

Korpusi un podi kā oriģināls mājas rotājums

Ja jums patīkieskaut sevi ar sulīgiem augiem, jūs novērtēsiet gan podiņu turētājus, gan pašus podiņus kā oriģinālu mājasdekoru. Mēs varam izvēlēties no dažādiem variantiem, piemēram, piekarināmiem podiem vai modernākiem podiem ar pīto izskatu. Keramiskais Rosita modelis, kas imitē šo pinumu, ir lielisks šāda risinājuma piemērs. Tā papildu priekšrocība ir balti pušķi, kas viegli piesaistīs mūsu sliekšņus pārkāpjošo viesu uzmanību. Ir vērts nodrošināt arī mājas dekora saskaņotību, pievēršot uzmanību atbilstošu puķu podiņu turētāju izvēlei. Aksesuāru izvēli ar to saskaņotiem rakstiem un krāsām noteikti novērtēs ģimene un draugi. Puķu podi paši par sevi var kļūt par ļoti interesantu jebkuras telpas dekoru, tāpēc ir vērts veltīt laiku to izvēlei.

Mūsu mājas mēbeļu veikalā jūs atradīsiet arī: krūzītes, mājas rotājumus, galda komplektus, traukus, svečturus, mēbeles.

Iekraušana...