Plaukti

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
more... less
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Praktiski un dekoratīvi plaukti pārveidos jūsu mājas interjeru


Sienas plaukti ir ārkārtīgi svarīgs un praktisks dizaina elements jebkurā mājoklī. Tajos pastāvīgi glabājas vērtīgākās piemiņas lietas un ikdienā nepieciešamākie priekšmeti. Tāpēc plauktu izvēlei, kas tiks izvietoti jūsu dzīvoklī, ir vērts pievērst pienācīgu uzmanību. Mūsdienu plaukti ir visdažādāko formu un kalpo saviem iemītniekiem praktiski katrā telpā. Guļamistabā, virtuvē, viesistabā un citur - arī stilīgs vannas istabas plaukts izrādās neaizstājams. Metāla modelis universālā melnā krāsā ir lieliska izvēle. Trīs līmeņi ļaus ērti uzglabāt pamata higiēnas līdzekļus un kosmētiku. Šāda tipa piekaramie plaukti izturēs pārbaudījumu gan mazākās, gan lielākās telpās. Izvēloties piedāvājumā pieejamos ieteikumus, varat būt droši, ka tie simtprocentīgi izrādīsies pielāgoti jūsu svarīgākajām vajadzībām, kas rodas, uzturoties mājās.


Skat. arī: "Mājokļi, kas ir piemēroti jūsu mājokļiem, ir īpaši piemēroti jūsu mājokļiem: Plaukti, plaukti, stelāžas


Mēbeļu plaukti un daudz kas cits - kā iekārtot savu mājokli?


Mēbeļu plaukts bieži vien ir pirmā asociācija, kad domājam par papildu vietu savāktajiem nieciņiem. Tomēr izrādās, ka ir pieejami arī daudzi mazliet mazāk klasiski, bet joprojām funkcionāli priekšlikumi. Sienas plauktam var būt pavisam neierasta forma. Svarīgi, lai tas būtu pielāgots jūsu prasībām, piemēram, vietas apjomam, ko vēlaties aizpildīt ar suvenīriem un citiem aksesuāriem. Pīts plaukts noteikti izcelsies no pārējām jūsu mēbelēm, lai gan varat izvēlēties arī modeļus, kas paredzēti piekāršanai pie sienas. Piekaramais plaukts metāla mājiņas formā ir ārkārtīgi pievilcīgs ieteikums. Affek Design by Mondex zīmols ir parūpējies, lai tas būtu pēc iespējas kvalitatīvāk izgatavots. Tā industriālais raksturs lieliski iederēsies bēniņu stila telpās. Izvēloties šo neparasto plauktu, jūs varat interesantā veidā savākt priekšmetus savā viesistabā vai citā telpā - piemēram, grāmatas, kuras esat izlasījis un ar kaut ko aizrāvies.


Pieejams arī pie mums: Jūs varat izvēlēties arī no mūsu kolekcijas: Žurnālu galdiņi, Galdi, Žurnālu galdiņi


Piekaramie plaukti ar oriģinālu dizainu ir lieliska izvēle


Meklējot interesantu iedvesmu, aplūkojiet pieejamo piekarināmo plauktu klāstu. Šīs mēbeles, kas ir ļoti noderīgas ikvienā mājoklī, var raksturot ar inovatīvu, uzmanību piesaistošu dizainu. Jūsu izvēlētie mēbeļu plaukti var aizņemt vietu sienas centrā, būt tās centrālais elements vai - vienkārši - papildināt jau savāktos dekora elementus. Atkarībā no tā, ko plānojat tajos glabāt, varat izvēlēties jebko, kas jums patīk, - noteikti atradīsiet kaut ko piemērotu savām vajadzībām. Viena no iespējām ir bambusa plaukti bambusa mājiņu formā, kas piepildīti ar pašlaik modē esošajiem tropu rakstu zīmējumiem. Gaia sērija labi noderēs gan pieaugušo, gan bērnu guļamistabās. To intriģējošais izskats priecē jau no pirmā acu uzmetiena. Piedāvātie plaukti liecina par precīzu un kvalitatīvu izgatavošanu, kas izriet no novērtētā ražotāja pilnīgas apņemšanās, tāpēc par tiem noteikti ir vērts interesēties.

Iekraušana...