Pelnu trauki

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Sugas
Filter

Slēdzamas pelnu kastes palīdzēs samazināt nepatīkamo smaku, kas izdalās no konteinera iekšpuses.

Pelnu trauki ir praktisks piederums daudzās mājsaimniecībās, kas nodrošina ērtu un, kas ir svarīgi, drošu cigarešu pelnu sakratīšanu un to nodzēšanu pēc degšanas. Vairumā gadījumu tās ir izgatavotas no stikla ar paaugstinātu malu, lai, iztukšojot tās, nekas neizkrist no konteinera, un tās ir pabeigtas ar pusapaļām rievām, uz kurām var novietot cigareti. Populārākie ir aizslēdzami modeļi. Lielākajai daļai no tiem ir īpašs aizvēršanas mehānisms, kas ietver pogas nospiešanu, pēc tam pelnus var sakratīt iekšpusē un izmest izdegušās cigaretes atliekas. Viss saturs ir noslēgts ar vāciņu, tāpēc no tā neizplūst smakas, turklāt mēs varam to iztukšot nedaudz retāk, piemēram, kad tā ir pilna. Līdzīga konstrukcija ir arī automašīnai paredzētajām pelnu kastēm. Tomēr tām ir daudz ērtāka forma,kasiekļaujasīpašās slotās, kas paredzētas sīkumiem, un tām bieži vien ir LED apgaismojums, lai tumsā varētu viegli atrast to atrašanās vietu.

Kura dārza pelnu trauks būs vispiemērotākā?

Ja jūsu mājsaimniecībā ir smēķētāji, dārzā ir ieteicams ierādīt smēķēšanas vietu. Labi noderēs brīvi stāvoša, augsta pelnu trauks ar viegli izvelkamu trauku, ko var viegli iztukšot. Līdzīgi risinājumi tiek izmantoti arī pilsētvidē smēķēšanas zonās. Pārsvarā tie arī apvieno nelielas atkritumu urnas funkcijas - apakšējā daļā ir konteiners lielākiem atkritumiem, bet augšējā daļā - tvertne pelnu un cigarešu sodrēju savākšanai. Daudzās sabiedriskās ēdināšanas iestādēs dārzos var atrast šādus konteinerus, un nereti uz galdiem var atrast arī stikla vai māla pelnu traukus, kas spēj izturēt augstas temperatūras pelnus.

Stilīgas kristāla pelnu trauki interjeram piešķir izsmalcinātību.

Agrāk pelnu traukiem bija ļoti bagātīgs dizains, kas bija saistīts ar to, ka tas bija viens no priekšmetiem, kas mūs pastāvīgi pavadīja. Tomēr daudzu interjeru raksturīgākā iezīme bija kristāla izstrādājumi, kas saules gaismā skaisti mirdz. Tie ir arī diezgan smagi, tāpēc tie neapgāžas pat tad, ja tiek nejauši notriekti. Tie ir arī praktisks sīkums, kas labi sader ar kristāla servīzes piederumiem, piemēram, viskija glāzēm un dekanteriem.

Kura pelnu trauks dāvanai būs vispiemērotākā?

Pelnu trauks var būt laba dāvana arī cigāru, cigarillu un pīpju smēķētājiem. Šādos gadījumos ir vērts izvēlēties izstrādājumu, kas ir ne tikai izturīgs, bet arī dizaina. Apskatiet mūsu tiešsaistes veikalā pieejamos modeļus. Mēs iesakām produktus, kas izgatavoti no metāla ar daudziem rotājumiem, kas ir ļoti izturīgi un ļauj aiztaisīt jebkādus piemaisījumus trauka iekšpusē.

Skatiet citus pieejamos produktus:

- Apmetņi, kas tiek piedāvāti arī citur.

- Galda paklājiņi

- Plāksnes

- Lukturi

- Kausi

- Galda piederumi

Iekraušana...