Patīk plāksnes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Filter

Lubiana plāksnes - t. i., augstākās kvalitātes izstrādājumi



Lubiana produktu klāstā cita starpā ir arī šķīvji, kas līdztekus to lietderīgajai funkcijai būs arī interjera dizaina elements. Lubiana šķīvji ir izgatavoti no augstas kvalitātes porcelāna, kam raksturīga augsta izturība pret bojājumiem un augstām temperatūrām.





Lubiana piedāvā apaļus, kā arī modernus un kvadrātveida šķīvjus.



Uzņēmums Lubiana piedāvā plašu šķīvju izvēli jebkuram gadījumam un interjeram. Tiem, kas novērtē tradicionālus risinājumus, ir ieteicami Lubiana apaļie šķīvji. Klasiskais dizains ir mūžīgs patents mājas dekorēšanai, kas piemērots jebkuram gadījumam. Lubiana zīmols piedāvā arī daudzveidīgāka dizaina apaļos šķīvjus - tostarp šķīvjus ar maigu zelta apmali un smalku reljefu vai šķīvjus, kas atgādina akmeni. Jāpiebilst, ka daudzi modeļi no plašā Lubiana apaļo šķīvju klāsta ir dekorēti ar rokām, kas izceļ to augsto estētisko vērtību. Lubiana kvadrātveida šķīvji ir ideāli piemēroti tiem, kas novērtē pieklusinātu dizainu mūsdienīgā izpildījumā. Lubiana zīmols piedāvā daudzas kvadrātveida šķīvju stila līnijas - no vienkāršām formām līdz unikālam dizainam ar izliektām malām, dekoratīvām rievām un smalki zīmētu līniju viļņa formā.



Lubiana vakariņu šķīvji



Lubiana vakariņu šķīvji ir pieejami daudzos variantos gan apaļo, gan kvadrātveida šķīvju ziņā. Lubiana vakariņu šķīvju dažādie izmēri nozīmē, ka ikviens var atrast savam interjeram piemērotus galda piederumus. Lubiana vakariņu šķīvjus var iegādāties vakariņu komplektos, kā arī vakariņu un kafijas komplektos. Šādi komplekti ir lieliska dāvana mīļotajam cilvēkam, un tie ir neaizstājams priekšmets ikvienā mājoklī, lai kopīgi pusdienotu.





Lubiana makaronu šķīvji



Lubiana šķīvji makaroniem ir neaizstājams itāļu virtuves atribūts. To popularitāte ir novedusi pie tā, ka traukus makaronu gardumu pasniegšanai sauc arī par makaronu šķīvjiem un spageti šķīvjiem. Lubiana makaronu šķīvji atbilst mūsdienu virtuves mākslas vizionāru vajadzībām. To klasiskais stils nozīmē, ka tie atradīs pielietojumu ne tikai elegantā restorānā, bet arī mājās. Jāuzsver, ka Lubiana makaronu šķīvji pilda svarīgāko šāda veida trauku funkciju - tiem ir dziļš dibens, kas ļauj ērti sajaukt makaronus ar mērci un piedevām. Lubiana makaronu šķīvju plakanie apmali novērš galda apsmidzināšanu ar mērci un izceļ ēdienu kā visas kompozīcijas centrālo elementu. Lubiana makaronu šķīvji ir izgatavoti no augstas kvalitātes porcelāna ar pastiprinātiem apmalēm, tāpēc tie ir izturīgi pret sadrupšanu, tos var izmantot mikroviļņu krāsnī un mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.



Lubiana deserta šķīvji



Lubiana deserta šķīvji izcels katru unikālo konditorejas izstrādājumu un padarīs patērēto desertu par svētkiem ne tikai garšas kārpiņām, bet arī acīm. Lubiana deserta šķīvjiem ir glīta forma un daudzveidīgs dizains, ko izvēlēties, papildinot pārējos galda piederumus, tie ir papildinājums ikvienam vakariņu un kafijas komplektam.



Iekraušana...