Pannas

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Filter

Liela panna atvieglo ēdienu gatavošanu.


Pannai, kurā gatavojam ēdienus, jābūt tādai, lai tos varētu pagatavot pēc iespējas ērtāk. Uz izturīgas lielāka izmēra pannas varēsiet pagatavot daudz vairāk ēdiena, kas ievērojami paātrinās cepšanu. Ir pieejami dažādi pannu veidi, un katram no tiem ir raksturīga atšķirīga iezīme. Pankūku panna ir plakanāka, kas atvieglo pankūku apvēršanu. Tā ir veidota tā, lai pavārs bez problēmām varētu pagatavot ēdienu. Attiecīgi lielais diametrs ir ideāli piemērots šāda veida ēdiena pagatavošanai. Labākā panna ir tā, kas ļauj mums justies ērti gatavošanas laikā. Tai jābūt izturīgai, pietiekami lielai un piemērotai mūsu indukcijas vai gāzes plītīm. Vienlaikus ir svarīgi, lai cepamais ēdiens nepieliptu pie pannas virsmas. Ir labi zināt, kādas ir indukcijas pannas īpašības šim arvien populārākajam plīts veidam. Ja meklējat indukcijas pannu, jūs varētu ieinteresēt Olive panna, kurai ir arī Greblon C3 nepielipīgs pārklājums, kas ir izturīgs pret skrāpējumiem un nodilumu. Izturīgās pannas droši kalpos mums ilgu laiku.


Cepšana uz pannas bez problēmām


Laigan šis temats var šķist triviāls, izvēloties piemērotu pannu indukcijas vai cita veida plītīm, mums būs daudz vieglāk pagatavot savus iecienītos ēdienus. Ir daudz dažādu šāda veida virtuves piederumu modeļu, no kuriem var izvēlēties. Grila panna ļoti atšķiras no čuguna pannas, ko mēs izmantojam cepšanai. Tāpēc pirms iegādes ir vērts pievērst uzmanību mūsu vajadzībām, kurām šiem traukiem būs jāatbilst. Ja esat Āzijas virtuves cienītājs, jums noteikti būs nepieciešama wok panna, kas ir viens no raksturīgākajiem šī pasaules reģiona virtuves piederumiem. Nav šaubu, ka no plašā pieejamo produktu klāsta mēs varam atrast piederumu, kas vislabāk atbilst mūsu vajadzībām. Piemēram, Gerlach ražotā tērauda panna no Solid sērijas nodrošina bezstresa gatavošanu bez riska piededzināt iecienītāko ēdienu. Ēdiena cepšanai šajā pannā ir nepieciešams mazāk tauku, kas ļauj daudz vieglāk pagatavot vienlaikus mazkaloriju un veselīgus ēdienus. Kā izrādās, izvēloties no daudzajām pieejamajām pannām, mums ir vieglāk atrast to, kas mums patiešām nepieciešams.


Panna ar vāku un citas virtuves iespējas


Starp daudziem virtuves produktiem varam atrast tādus komplektus kā panna ar vāku. Šis komplekts var būt ļoti noderīgs, gatavojot ēdienu. Tomēr tā nav vienīgā iespēja. Mēs varam izvēlēties arī granīta, titāna, čuguna vai vara pannas. Katram trauku veidam ir atšķirīgas īpašības, kas labi noder, gatavojot maltītes visai ģimenei. Tāpēc ir grūti iedomāties pilnvērtīgu virtuves aprīkojumu bez lielas vai mazas pannas, kas ir ideāli piemērota mūsu vajadzībām. Atkarībā no tā, ko vēlaties gatavot, jums būs nepieciešama atšķirīga panna. Olu panna ir ideāli piemērota bezgaļas vakariņām tuvinieku kompānijā. Lai kādas būtu jūsu vēlmes, jūs varēsiet atrast piemērotu pannu. Piemēram, Gerlach Contrast Procoat dziļā panna būs noderīga daudzās virtuvēs. Tai ir keramikas pārklājums, kas novērš ēdiena pielipšanu un ir izturīgs pret nodilumu. Tās papildu īpašība ir tā, ka tā ir piemērota lietošanai uz indukcijas plītīm. Pareizi izvēloties traukus, mēs varēsim baudīt savus iecienītākos ēdienus, kas pagatavoti bez jebkādām problēmām.


Iepazīstiet mūsu: maizes dēlīšus, katlus, krūzītes, krūzes, galda piederumus, galda piederumus.

Iekraušana...