Pannas un paplātes

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Filter

Universāla cepamā skārda ir noderīga katrā virtuvē.


Virtuves aprīkojumā nedrīkst trūkt praktiskas cepamkārtas, kas noder ēdienu gatavošanai. Kvalitatīvs cepamais trauks var ievērojami atvieglot ikdienas ēdiena gatavošanu. Piedāvājumā atradīsiet vairākus dažādus cepamo pannu modeļus, un katram no tiem ir raksturīga cita vērtīga īpašība. Gaļas ēdienu cepšanai noteikti būs nepieciešams piemērots cepamais trauks, kurā var ietilpināt pietiekami daudz porciju visai ģimenei. Viens no daudzpusīgākajiem ieteikumiem ir Kinghoff ovālā cepamā panna ar nelīpoša materiāla pārklājumu, kas ir piemērota lietošanai uz visu veidu plītīm un cepeškrāsnī. Turklāt to uzturēt tīru ir ļoti vienkārši - vienkārši ielieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Pati cepeškrāsns un ne tikai cepeškrāsnij paredzētā cepšanas paplāte ietilpība ir pat astoņi litri, tāpēc varat droši uzskatīt, ka tā ir ļoti noderīga. Ja jūsu draugi šobrīd ir savas virtuves iekārtošanas sākumposmā, viņi būs sajūsmā par dāvanu - cepamo paplāti, kas, pateicoties tās lielajai izturībai, kalpos viņiem daudzus gadus. Šāda noderīga dāvana ir lieliska ēdiena gatavošanas entuziastiem.


Kepšanas paplātes - kāpēc tajās gatavot?


Ēdienu gatavošanai cepamajā skārdenē ir daudz priekšrocību, kas jau daudzus gadus ir bijušas par iemeslu šāda veida trauku popularitātei. Gatavojot ēdienu cepamajā traukā, nav visu laiku jāmaisa - noteikti atliek tikai laiku pa laikam ieskatīties gaļā vai dārzeņos. Turklāt trauki labi saglabā temperatūru, kas nozīmē, ka karstās vakariņas varēsiet baudīt daudz ilgāk. Turklāt alumīnija pannas cepšanai, cepšanai un sautēšanai, piemēram, tādas, kādas atradīsiet veikala sortimentā, ir ar nelīpošu pārklājumu, bet to vāki saglabā tvaiku iekšpusē, lai vitamīni un uzturvielas neoksidētos. Visas piedāvātās cepamās pannas ir izgatavotas tā, lai mājsaimniecības locekļi tajās varētu gatavot nepārtraukti un ilgu laiku. Augstā materiālu kvalitāte un rūpīgā ražošana garantē jūsu apmierinātību un līdz ar to vēl lielāku aizraušanos ar izsmalcinātu ēdienu gatavošanu. Kad būsiet izvēlējies cepamo pannu, kas atbilst visām jūsu vēlmēm, jūsu ērtības virtuvē palielināsies līdz neiedomājamai pakāpei, sniedzot jums daudz gandarījuma.


Alumīnija cepšanas paplātes - kādas ir to īpašības?


Veikala sortimentā jūs viegli atradīsiet vairākus alumīnija cepamo paplākšņu modeļus. Ir vērts atzīmēt, ka no šī materiāla izgatavotiem traukiem ir raksturīgs vieglums, kas izrādās ārkārtīgi ērts lietošanā. Neapšaubāma pieejamo cepamo pannu versiju priekšrocība ir tā, ka katrai no tām ir īpašs pārklājums, kas pasargā ēdienu no pielipšanas pie pannas. Atkarībā no savām vajadzībām varat izvēlēties modeli ar vēlamo ietilpību - mazāku vai lielāku - izvēle ir jūsu ziņā. Cepeškrāsns pannas var būt īpaši noderīgas, jo tās var izmantot gan ēdiena cepšanai, gan gatavošanai uz standarta plīts. Ja meklējat uzticamu virtuves trauku, kas ideāli piemērots garšīgu un bieži vien sarežģītu ēdienu ikdienas pagatavošanai, jebkura izmēra, formas vai mērķa cepamais panna ir tas, kas lieliski noderēs jūsu virtuvē. Pārlūkojot šajā vietnē pieejamo klāstu, jūs noteikti atradīsiet to, kas jums šobrīd ir nepieciešams, jo katru cepamo paplāti raksturo neticama uzmanība detaļām, kas liecina par tās kvalitāti.


Mūsu mājas piederumu veikalā jūs atradīsiet: katli, pannas, kastroļi, kastroļi

Iekraušana...