Paklāji

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Noderīgi padomi par to, kas jāņem vērā, izvēloties dzīvojamās istabas paklāju



Dzīvojamās istabas paklāji galvenokārt tiek izmantoti, lai pasargātu grīdu no nodiluma, turklāt neapšaubāmi uzlabo arī interjera estētisko vērtību. Izvēloties piemērotu paklāju viesistabai, ir vērts pievērst uzmanību silikona pamatnei, kas ierobežos tā kustību pa telpu.



Kādi terases paklāji būs vispiemērotākie?



Izvēloties paklāju āra telpām, pirmkārt un galvenokārt ir svarīgi pievērst uzmanību valdošajiem āra apstākļiem, proti, UV starojumam un nokrišņiem. Visbiežāk klienti izvēlas tādus terases paklājus, kas radīs patīkamu telpu, kur pulcēties kopā ar draugiem. Eksperti uzsver, ka vislabākā izvēle terases paklājiem ir sintētiski izstrādājumi, kas ir izturīgi un viegli tīrāmi.



Krāsaini paklāji bērniem



Bērnu paklāji papildina jaunāko mājsaimniecības locekļu istabas dekoru. Bērni lielāko daļu laika pavada uz grīdas, kur spēlējas ar mašīnām, klučiem vai lellēm, tāpēc paklājs nodrošinās viņiem siltu sēdvietu. Bērnu paklājs var būt arī rotaļu objekts, jo īpaši tie ar pilsētas apdruku, uz kuriem bērns var braukt ar mašīnām.



Mūsdienīgi 3D paklāji ar oriģinālu dizainu



Mūsdienīgiem 3D paklājiem ir unikāla tekstūra, jo izmantotie raksti atšķiras ne tikai pēc krāsas, bet arī pēc plūksnu augstuma, kas nepārprotami piešķir paklājiem telpisku raksturu. Modernie 3D paklāji ir īpaši piemēroti nelieliem interjeriem, efektīvi piešķirot tiem dziļumu un vienlaikus tos optiski palielinot.



Bagātīgi rakstaini ziedu paklāji



Puķu paklāji ir viena no populārākajām izvēlēm, galvenokārt, lai radītu smalku, romantisku interjeru. Katrs ziedu paklājs izceļas ar bagātīgām krāsām un izsmalcinātu dizainu, tāpēc ikvienam ir ko izvēlēties, vienlaikus pielāgojot paklāju dzīvojamās istabas vai guļamistabas iekārtojuma stilam.



Paklāji ar bārkstīm papildina bohēmas interjeru



Paklājs ar bārkstīm atgādina indiāņu paklāju, un bieži vien tieši ar Amerikas pamatiedzīvotāju kultūru saistītais raksts ir populārākā izvēle. Meklējiet arī bārkstveida paklājus gaiši pelēkās un smilškrāsas krāsās, kas ir ļoti piemēroti boho un pat skandināvu interjeriem.



Kādam nolūkam izmanto kāpņu paklāju?



Kāpņu paklājus galvenokārt izmanto, lai atjaunotu novecojušus pakāpienus par salīdzinoši zemām izmaksām. Taču kāpņu paklājiem ir arī citas priekšrocības: tie ir unikāls dekoratīvs interjera elements, turklāt tie nodrošina telpas skaņas izolāciju.



Kādas ir jūraszāles paklāju īpatnības?



Jūras zāles paklājs ir veidots no dabiskas izejvielas, kurai galu galā ir raksturīga gaiši brūna krāsa. Daudzi jūraszāles paklāji ir ar rokām mezgloti, kas tiem piešķir unikālu raksturu, radot iespaidu par lielu tamborētu salveti, taču maksimāli lielā izpildījumā. Jūras zāles paklājs vislabāk sader ar bohēmas interjeru.



Pārbaudiet arī:



Iekraušana...