Pakaramie un turētāji

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Filter

Drēbju pakaramie, kuriem vajadzētu būt jūsu garderobē

Pakaramie ir salīdzinoši jauns izgudrojums. Pirmie pakaramie tika izgatavoti no saliektiem stieples gabaliem, lai tos izmantotu rūpnīcās, kur strādniekiem pietrūka vietas, kur pakarināt mēteļus. Ātri vien tika saprasts, ka tas ir labākais veids, kā pakarināt virsdrēbes (un ne tikai), jo tas samazina krokas. Stiepļu aksesuāri labi noder vieglu apģērbu - blūžu, kreklu,T-kreklu - pakarināšanai,bet, ja meklējatpakaramosbiksēm, ir vērtspievērstuzmanībuizstrādājumiem, kas izgatavoti no koka vai biezākas plastmasasun izturēs apģērba svaru.

Kas jāņem vērā, izvēloties pakaramos priekšnamam?

Šie palīglīdzekļi ir īsti nepieciešami katrā mājoklī, jo uz tiem var pakārt jebkuru virsdrēbi. Vieni no populārākajiem irsienas pakaramie priekšnamam,jo tie ļauj pilnībā izmantot pieejamo telpu, kas ir īpaši svarīgi dzīvokļos daudzdzīvokļu namos, kur gudrs telpas izkārtojums ļauj piešķirt interjeram funkcionālu vērtību. Mūsdienās īpaši dominē aksesuāri ar modernu dizainu, kam raksturīgs minimālisms, kas labi sader ar lofta stilu, skandināvu, Ņujorkas un daudziem citiem stiliem.

Kādi dvieļu turētāji?

Labākie dvieļu turētāji ir pie sienas stiprināmi aksesuāri, jo liels, slapjš dvielis ir diezgan smags, tāpēc piemērotam turētājam jāstāv stingri un stabili. Labi darbojas kāpņu tipa piederumi, uz kuriem dvieļi var brīvi nožūt. Ja telpā ir maz vietas, ieteicams izvēlēties āķveida stiprinājumus, bet ar pietiekamiem attālumiem, lai audums labi nožūtu. Turklāt šāda veida piederumiem jābūt izgatavotiem no augstas kvalitātes materiāliem, vēlams no nerūsējošā tērauda. Paturiet prātā, ka vannas istabā ir paaugstināts mitrums, tāpēc stiprinājumi nedrīkst korodēt, kas var izskatīties ļoti neglīti, kā arī var izbalināt dvieļu audumu.

Kā izvēlēties mēbeļu rokturus?

Mēbeļu rokturi, tostarpvirtuves skapīšiem,bieži vienļaujpilnībā mainīt to dizainu.Tieir arī praktisks papildinājums, kas ļauj atvērt atvilktni vai skapīti. Izvēloties tos, ir vērts vadīties pēc dizaina. Dizaina mēbeļu rokturi iegarenu, horizontālu stiprinājumu formā, kā arī tie, kas ir nelielu kubu formā, vislabāk piemēroti modernām un bēniņiem līdzīgām iekārtojuma formām. Savukārt lauku vai provansiešu tipa iekārtojumam vislabāk izvēlēties aksesuārus gaišās krāsās, kā arī zelta krāsā, kas krāsu ziņā izceļas no fasādēm.

Dizaineru rokturi, kas palīdzēs jums sakārtot mājokli

Mājoklī nedrīkst trūkt arī atslēgu pakaramo, ko izmantosim priekšnamā, vai īpašu rokturu virtuvē, lai piestiprinātu virtuves piederumus - cimdu karotes, pavārnīcas utt. Vannas istabā, protams, arī turētāji tualetes papīram vai noteiktiem piederumiem, kas noteikti atvieglos lietu uzturēšanu kārtībā.

Kādiem nolūkiem var izmantot malu rokturus?

Malu rokturus galvenokārt izmanto virtuves skapīšos, ja tie nav bijuši uzstādīti iepriekš. Tie ir ergonomiskas formas, tāpēc tos var viegli satvert un pavilkt uz sevi vai noliekt uz sāniem. Atkarībā no modeļa pieejamos piederumus var piestiprināt no augšas, apakšas vai sāniem, turklāt mēs tos varam viegli pielāgot fasāžu krāsu gammai.

Skatīt citus pieejamos produktus:

- Skapji

- Kafijas tasītes

- Kafijas podi

- Melni šķīvji

- Dekoratīvie spoguļi

- Dzīvojamās istabas pulkstenis

Iekraušana...