Naži un šķēres

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Iepakojuma veids
Trauku mazgājamā mašīna
Filter

Virtuves naži - ko meklēt, tos izvēloties?

Virtuves naži ir būtisks instruments darbam un aktivitātēm virtuvē. Ja jūs pajautātu pavārmākslas meistaram vai laba restorāna šefpavāram par to, cik svarīgi un būtiski ir, lai jums būtu labs nažu komplekts, jūs noteikti saņemtu apstiprinājumu, ka bez pareizi izvēlētiem nažiem ēdiena gatavošana nav iespējama. Vai tagad jūs domājat, kā izvēlēties piemērotākos, kas kalpos jums daudzus gadus?Izvēloties virtuves nažus, pievērsiet uzmanību šādiem aspektiem:

  • naža asmens cietība - jo augstāka, jo labāka. Lai to cietība būtu vismaz 50 HTC;
  • asmens asums - pietiekams, lai bez piepūles grieztu un kapātu;
  • konstrukcijas materiāls - iespējams, vislabākais ir virtuves kaltais nerūsējošais tērauds, apzīmējums 18/10;
  • rokturis - labi veidots, neslīdošs, lieliski pieguļ lietotāja rokai,
  • lielisks naža līdzsvars - turot to rokā no kreisās puses, mēs to varam novērtēt pat amatieriski;
  • nažu ražotājs - ir vērts novērtēt, vai tas ir zīmols ar senām ražošanas tradīcijām;
  • nažu veids un mērķis - to funkcionalitāte un paredzētais pielietojums.

Kāda veida virtuves naži ir noderīgi jūsu virtuvē?

Runājot par virtuves nažiem pēc to pielietojuma, ir vērts atzīmēt, ka katrā labi aprīkotā virtuvē vajadzētu būt nažu komplektam, kā arī vakariņu nažiem.

Pirmām kārtām irtā sauktais šefpavāra nazis, kas ir visdaudzpusīgākais un pamata nazis, ko izmanto daudziem uzdevumiem virtuvē. Vēl viens nazis, ko vērts pieminēt, ir maizes nazis ar zobainu asmeni. Tam vajadzētu ļaut mums efektīvi apstrādāt pat kraukšķīgāko maizes garozu. Nākamais virtuves nazis, kam noteikti jābūt, ir gaļas nazis, t. i., putnu nazis, vistas nazis vai liellopa nazis. Tas ir garš un ar šauru asmeni. No otras puses, nazis, kas atgādina pavāra naža mazāku versiju, ir dārzeņu nazis, kas arī ir ļoti svarīgs virtuves telpā. Un neaizmirsīsim arī zivju filetēšanas nazi, kas ir neaizstājams šajā darbībā.

Virtuvē nedrīkst iztrūkt arī labs nažu asinātājs, lai uzturētu nažus pastāvīgi asus.

Vakariņu nažu komplekts, virtuves naži statīvā - kā dāvanu idejas tuviniekiem

Pateicoties to elegancei un šikam un vienlaikus praktiskumam, tie var būt lieliska dāvinājuma ideja dzimšanas dienas, jubilejas, gadadienas vai īpaši mājas sagaidīšanas ballītei. Izvēlieties tos ar klasiskām līnijām, kam raksturīga eleganta vienkāršība un kas sader ar jebkuriem galda traukiem. Protams, nerūsējošā tērauda kvalitāte šeit ir ļoti svarīga. Vēlreiz atgādinu, ka tērauda kvalitātei ir apzīmējums 18/10. Tas nozīmē, ka tērauda sastāvā ir 18 % tērauda un 10 % niķeļa. Tas nodrošina nažiem pretkorozijas īpašības, spilgtu krāsu un ilgstošu spīdumu. Ir vērts izvēlēties arī tādus nažus - galda piederumus-, kurus var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Nereti virtuves nažu komplekti tiek pārdoti kopā ar tiem paredzētu trauku vai statīvu. Tas ir lielisks sīkrīks.

Mūsu veikalā jūs atradīsiet arī: Virtuves piederumi, Virtuves piederumi, Ēdienu komplekti, Fritēšanas pannas, Virtuves piederumi.

Mūsu blogā cita starpā atradīsiet:

Kādi rotājumi virtuvei?

Virtuves piederumi

Iekraušana...