Mājsaimniecības uzkopšana

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Iepakojuma veids
Filter

Mūsu piedāvājumā atradīsiet uzticamus mēbeļu tīrīšanas līdzekļus dažādiem mēbeļu veidiem. Jūs varat viegli pielāgot vajadzīgo līdzekli konkrētajai mājas pamataprīkojuma apdarei vai materiālam. Atcerieties, ka atkarībā no šiem jautājumiem jums var būt nepieciešams īpašs tīrīšanas līdzeklis, kas paredzēts tieši jūsu mēbelēm. Ieteicot izmantot ražotāja ieteikumus, jūs panāksiet, ka šīs mēbeles kalpos daudz ilgāk.

Izvēlieties mēbeļu tīrīšanas līdzekli atbilstoši mēbeļu veidam. Šeit ir svarīgs ne tikai interjera piederumu mērķis, bet arī materiāls, no kura tie ir izgatavoti, un pat to apdare. Ir vērts zināt, ka lakotas mēbeles tīra citādi nekā matētas mēbeles. Šī iemesla dēļ mēs vienmēr iesakām izvēlēties ķīmisko līdzekli, kura ražotājs garantē, ka tas atbilst konkrētā mājokļa piederumu veidam.

Kāds ir labs mēbeļu tīrīšanas līdzeklis?

Labs mēbeļu tīrīšanas līdzeklis ir efektīvs tīrīšanas līdzeklis. Lai panāktu šādu efektu, cita starpā ir nepieciešams novērtēt netīrumu līmeni un veidu. Paturiet prātā, ka citi līdzekļi notīrīs maigus putekļus, savukārt taukainiem traipiem būs nepieciešams kaut kas spēcīgāks. Neaizmirstiet arī ievērot norādījumus uz tīrīšanas līdzekļa iepakojuma - ievērojiet instrukcijas un to, cik ilgi turēt līdzekli uz mēbelēm. Tas ir pareizas traipu noņemšanas garantija. Cita starpā varam ieteikt Xanto Lavenda mēbeļu putas.

Mīkstās un lakotas mēbeles tīrīšanas līdzeklis

Mīkstām mēbelēm paredzētais tīrīšanas līdzeklis var būt pat vidēji stiprs. Tāpēc papildus tam paredzētajiem līdzekļiem cita starpā var izmantot arī trauku mazgāšanas līdzekli. Tas ir viens no mājas līdzekļiem šāda veida plastmasas tīrīšanai. Tomēr, ja nolemjat izmantot mīkstās mēbeles, iesakām iegādāties tām paredzētu ķīmisku līdzekli, lai jūs varētu būt droši, ka līdzeklis nesabojās virsmu.

Lakotām mēbelēm paredzētie tīrīšanas līdzekļi bieži vien ir pieejami aerosola veidā, ko izsmidzināt uz virsmas no piemērota attāluma. Svarīgi ir izmantot tam paredzētus līdzekļus, lai pasargātu spīdīgo apdari no bojājumiem. Laku nedrīkst mazgāt ar raupjām sūkļiem. Arī izmantot specializētus tīrīšanas līdzekļus ir vienkāršāk nekā mājas risinājumus un efektīvāk.

Matētu mēbeļu tīrīšanas līdzeklis

Matētas mēbeles var tīrīt ar ūdens un mazgāšanas līdzekļa šķīdumu. Vēl viena, vienkāršāka iespēja ir izmantot gatavu līdzekli. Matētu mēbeļu tīrīšanas līdzeklis noņems netīrumus un putekļus, nebojājot raksturīgo virsmu. Mēs iesakām izmēģināt šim mēbeļu veidam paredzētos tīrīšanas līdzekļus, jo īpaši tad, ja rodas nopietnāki netīrumi.

Ar ko tīrīt ādas un koka mēbeles?

Vieni no populārākajiemādas mēbeļu tīrīšanas līdzekļiem irspecializētās mitrās salvetes . Šādas jūs atradīsiet mūsu sortimentā. Green Shield Leather Wipes ir iepakojumā, kurā ir līdz pat septiņdesmit. Jūs varat apsvērt arī losjonus vai citus produktus, kas vēl vairāk kops jūsu ādu.

Mūsu klāstā atradīsiet arī daudzus koka mēbeļu tīrīšanas līdzekļus. Starp ieteikumiem, kurus vērts pieminēt, ir Sidolux M aerosols 350 ml mandeļu. Šis līdzeklis nodrošina spīdumu, kas ir priekšrocība. Koka mēbeles ir ļoti populāras, tāpēc, lai tās saglabātu funkcionālas un kārtīgas, ir vērts par tām pienācīgi rūpēties.

Virtuves mēbeļu tīrīšanas līdzeklis

Mājās ir vietas, kur netīrumi var būt smagāki. Tas noteikti attiecas arī uz virtuvi. Virtuves tīrīšanas līdzeklim jābūt ne tikai efektīvam, bet arī piemērotam darba virsmu tīrīšanai, uz kurām bieži tiek likts ēdiens. Jūs varat izvēlēties specializētus vai universālus ieteikumus. Daudz kas ir atkarīgs no netīrumu veida un to spītības. Šeit ir vērts pieminēt Pronto daudzvirsmu mēbeļu tīrīšanas līdzekli Pronto, kam raksturīgs sabalansēts pH. Tas ir praktisks risinājums, ko izmantosiet daudzām mēbelēm visā mājoklī.

Uzziniet vairāk par citiem pieejamajiem produktiem:

- Veļas mazgāšanas līdzekļi

- Automašīnu tīrīšanas līdzekļi

- Vannas istabas tīrīšanas līdzekļi

- Laterna

- Pakaramie

- Kvadrātveida šķīvji

Iekraušana...