Lukturi un laternas

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Dzīvojamās istabas vai guļamistabas laternas - kā stilīgi un gaumīgi izrotāt telpas?

Atbilstoši izvēlētas laternas ir neparasta un ļoti oriģināla ideja, kā piešķirt telpai unikālu raksturu. Tasir lielisks veids, kā dažādot un pat izmainīt interjeru, ko var izdarīt bez lielām pūlēm, vienlaikus esot pārliecinātiem, ka iekārtojums būs veiksmīgs. Vienkārši iegādājieties dažas laternas, un jūsu apkārtne iegūs jaunu izskatu. Vislabāk ir izvietot laternas uz palodzes, lielās - uz grīdas, kā arī uz kumodes, plaukta vai tualetes galdiņa. Mēs varam izvēlēties tradicionālās laternas, lai izjauktu modernā interjera minimālismu, vai arī izvēlēties tādas, kas ir bēniņu vai ļoti modernas. Tie parasti ir izgatavoti no metāla, hroma vai stikla. Šobrīd ļoti modē ir arī vara krāsas laternas, kas apvieno tradīcijas ar mūsdienīgumu. Gaismekļi ne tikai piešķir mājoklim neatkārtojamu šarmu, bet arī rada siltu, mājīgu atmosfēru.

Kā izveidot atmosfērisku stūrīti ap māju - dekoratīvās laternas, kas ideāli piemērotas terasei, balkonam vai dārzam

Kā padarīt dārzu vai terasi pievilcīgāku? Terases laternas ir ātrs un neprasīgs veids, kā izveidot burvīgu āra iekārtojumu. Koka laternas lieliski sader ar augiem. Sniegbalta koka laterna ar stikla slēģiem un intensīva, tumši zaļa ziedu vai dārza augu krāsa radīs pavisam maģisku efektu. Tiem, kas dod priekšroku minimālisma un askētiskākas izteiksmes dekoriem, mēs piedāvājam hromētas metāla laternas. Turklāt arī melnās un matētās laternas, kas izgatavotas no izliektu metāla cauruļu pinuma, izskatās izcili un ļoti kubistiski un moderni.

Led laternas - ceļš uz skaistu dekoru kāzu zālēm, restorāniem un kafejnīcām

Izmantojiet led laternas kā galveno dekoru, piemēram, kāzu zālei. Neatkarīgi no tā, vai tās ir kāzas, komūnija, jubileja vai citas grandiozas svinības. Laternām ir lieliskas dizaina iespējas un plašs izvēles klāsts. Un visam visam pāri - oriģinālu gaismas avotu. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties LED laternas vai īstas sveču laternas, tās visas ļauj radīt unikālu efektu, kas padarīs jūsu apkārtni atmosfēriskāku, siltāku un romantiskāku. Tas būs vienkārši skaisti. Jūs varat kombinēt laternas, dekoratīvās laternas, spēlējoties ar to izmēriem: augstumu, gabarītiem. Piemēram, uz grīdas izkārtotas laternas, pārmaiņus izvietojot lielākas un mazākas vai nelielās saliņās, grupās, arī dažāda augstuma, izskatīsies ārkārtīgi maģiski. Savukārt uz kāzu galdiem var izmantot laternu, kas izgatavota no burkas vai dekoratīvas pudeles. Smalks stikla lukturis ar tējas lukturīšiem vai slaida stikla pudele, kas piepildīta ar maigām led gaismiņām, aizzīmogota zem burvīga korķa. Lukturi - pudeles vai burkas ir pieejami pasteļtoņos, kas vēl vairāk piešķir tiem līgavas, romantisku un mīlīgu šarmu. Gaismekļu gaisma piešķirs telpai izsmalcinātu stilu un palielinās jebkura svinētā notikuma nozīmīgumu, vienlaikus padarot to neaizmirstamu.

Mūsu mājas piederumu veikalā ir tādas kategorijas kā svečturi, krūzes, vakariņu servīzes, puķu podi, vāzes un citas.

Iekraušana...