Baltas krūzes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
more... less
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Kāda ir balto krūzīšu ietilpība?



Balto tasīšu tilpums atkarībā no to veida, izmantotā materiāla un pat ražotāja var atšķirties, un tas ir no 150 līdz 250 mililitriem. Interesanti, ka jāņem vērā arī šāda trauka mērķis. Balto kafijas tasīšu tilpums ir no 150 līdz 300 mililitriem atkarībā no pasniegtā dzēriena. Mazākas tiek izmantotas espresso, bet lielākas - kapučīno pasniegšanai. Aromātiskās tējas pasniegšanai izmantojamo trauku tilpums ir no 200 līdz 300 mililitriem.



Ar ko atšķiras elegantas baltas tasītes ar zelta svītru?



Balti trauki vienmēr labi izskatās uz galda, turklāt šādi trauki ir mūžīgi. Tendences mainās, bet krāsu ziņā baltā krāsa ir vadošā. Vēl viena šāda veida trauku priekšrocība ir tā, ka tos var izmantot gan ikdienišķām tikšanās reizēm, gan elegantām ballītēm. Šie trauki ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, porcelāna vai keramikas, kas tiem piešķir maigu spīdumu. Tos bieži rotā smalki ornamenti, kas tiem piešķir unikālu raksturu. Lielisks piemērs tam ir zeltītas svītras, kas dekorētas uz trauka malas vai pamatnes, lai piešķirtu glamūrīgu dizainu.



Kā izvēlēties labu servīzi savam mājoklim?



Izvēloties baltus traukus mājai, paturiet prātā, ka šādiem traukiem uz galda jāizskatās nevainojami un vienlaikus jābūt ļoti izturīgiem. Tāpēc pirkuma laikā ir vērts pievērst uzmanību šādiem punktiem:





  • Izvēlieties produktu, kas izgatavots no augstas kvalitātesizejvielām.Šeit lielisks piemērs būsbaltasporcelāna krūzes, tačutikpat labi varam likt uz izstrādājumiem, kas izgatavoti no keramikas, keramikas vai pat borsilikāta stikla,kas eksponē pasniegtos dzērienus.

  • Ir svarīgi izvēlēties trauku ar pietiekami biezām sieniņām. Biezākas sienas labāk notur siltumu un ir ļoti izturīgas, savukārt trauki ar plānākām sieniņām noteikti ir vieglāki un vieglāki.

  • Apsveriet izvēlētā trauka mērķi. Baltām espresso tasītēm jābūt neliela izmēra, bet, ja meklējat universālu produktu, vislabākā izvēle ir baltas 250 ml tasītes.

  • Ja esat nolēmis iegādāties izstrādājumus komplektos, pievērsiet uzmanību trauku papildu elementiem. Elegantai kafijas un tējas pasniegšanai ideāli piemērotas ir baltas tasītes ar apakštasītēm, uz kurām pēc dzēriena iemaisīšanas var ērti novietot tējkaroti vai uzlikt cepumu viesiem.

  • Pievērsiet uzmanību izgatavošanas kvalitātei - šiem traukiem jābūt labi veidotiem, un rokturim cieši jāietilpst tajā krūzes daļā, kurā ielej dzērienu.

  • Mūsdienu baltās krūzes ir viegli uzturēt tīras, tāpēc uz iepakojuma (bet arī uz trauku apakšdaļas) pārbaudiet, vai tās var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

  • Izvēlieties savām vēlmēm atbilstošus izstrādājumus - ir pieejami gan minimālisma stila trauki, kas labi iederēsies jebkurā vidē, gan arī tulpes formas trauki ar dekoratīvu reljefu, kas ideāli piemēroti klasiskām virtuvēm un ēdamistabām.



Mondex tiešsaistes veikalā atradīsiet augstas kvalitātesbaltaskrūzītesgan kafijas, gan tējas pasniegšanai. Plašajā sortimentā ir gan vienkārša dizaina izstrādājumi, gan arī bagātīgi dekorēti, piemēram, rokoko stila modeļi.



Apskatiet arī citus mūsu sortimentā esošos produktus:



- Kafijas tasītes



- Kafijas tasītes ar ziediem



- Baltas kafijas tasītes



- Krūzītes



- Kafijas komplekti



- Vakariņu servīze

Iekraušana...