Krūzītes

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
more... less
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Porcelāna krūzīšu unikālā radīšanas vēsture



Porcelāna krūzēm ir ļoti gara un interesanta izcelsmes vēsture. To pirmsākumi meklējami vairāk nekā 1300 gadu senā pagātnē. Šo porcelāna meistardarbu radītāji bija ķīnieši. Ķīnā porcelāna krūzes uzskatīja par greznības un bagātības simbolu. To vērtība bija ļoti augsta, un tās varēja piederēt tikai dažiem. Tikauzskatīts, ka tām piemīt arī ārstnieciskas īpašības. Jāatzīmē arī tas, ka unikālo porcelāna krūzīšu apdedzināšana un izgatavošana notiek ļoti augstā temperatūrā - līdz pat 1500 grādiem. Šajā procesā notiek arī glazēšana. Tējkannas ne tikai to ievērojamās vēstures un meistarības dēļ, bet arī to unikālo formu un rotājumu dēļ pastāvīgi tiek atzītas par ārkārtīgi elegantām un ekstravagantām. Tās ir arī ļoti oriģināls mājas dekors, kā arī ideāli piemērotas kā stilīga un izsmalcināta dāvinājuma ideja.



Ārkārtīgi gaumīga un grezna dāvanas ideja - tējkarote



Neparastas kafijas vai tējas tasītes ir piemērota dāvana jebkuram laikam un gadījumam.nekad nekļūs garlaicīga un vienmēr būs funkcionāla. Profesionāla jubileja? Atvadas no kolēģa darbā? Dāvana priekšniekam? Vārda diena? Šiem un daudziem citiem gadījumiem noderēs modernā stila un dizaina kafijas vai tējas krūze. Turklāt, izgatavota no augstas kvalitātes porcelāna, modernās krāsās un eleganti iesaiņota kastītē, tā ir lieliska dāvanas ideja. Kafijas tasīte vienmēr ir bijusi ekstravagances un cieņas sinonīms, bieži vien tas ir neliels mākslas darbs, kas piesaista uzmanību un kam ir neparasta vēsturiska izcelsme.



Modes dizains - kafijas tasītes un tējas krūzītes



Krūzītesmelnai kafijai, espresso, krūzītes piena kafijai: kapučīno vai latte, kā arī krūzītes tējai..... ikviens šī dzēriena cienītājs atradīs kaut ko ideālu sev, īpaši tāpēc, ka dizains ir plašs. Ir tasītes ar tradicionālām formām, bet bagātinātas ar modernām krāsām, piemēram: maigām rozēm, traki moderniem pelēkiem un citiem maigiem un pieklusinātiem toņiem. Mūsdienās mēs iesakām spert soli tālāk un izkustēties ar kafijas/ tējas tases dizainu. Tradicionālistiem - vienkrāsainas krūzītes ar universālu formu, moderniem cilvēkiem - krūzītes ar melnbaltu un grafisku rakstu (piemēram, svītrām, rūtiņu, pepito, marokāņu dizainu u. c.) vai kubistisku formu, bet glamūristiem - kafijas krūzītes, kas bagātinātas, piemēram, ar zeltījumu.



- Kura latte art krūzīte?



Kafijas vai tējas laiks - elegants un izsmalcināts darbā un mājās.



Nekas tā neuzlabo noskaņojumu darbā kā kafijas dzeršana oriģinālā kafijas tasītē. Pārliecinieties, ka jūsu krūzīte nepaliks nepamanīta uz jūsu rakstāmgalda. Mēs iesakām interesantu kubistiskas formas krūzi, kuras forma atgādina slīpētu dimantu. Šai kafijas tasītei ir pievienots liels apakštasīte, kurā varēsiet novietot ne tikai tasīti, bet arī cepumu vai citu saldumu. Īsts "punkts pār i" un lielisks papildinājums kafijas galda piederumiem būs zeltīta, smalka tējkarote, ar ko iemaisīt gardu kafijas putu vai kafijas cukura saldumu. Šāds komplekts ir īsta ekstravagance un profesionalitāte. Ja ar kafijas vai tējas tasi jums ir par maz, tad izvēlieties 220 ml kafijas tasi, kurai komplektā ir arī apakštasīte un slaida karotīte. Jaunums ir arī netradicionālās pasteļkrāsas: netīri rozā, tirkīza, mint.... vilina ar pavasara akcentu. Tradicionālistiem iesakām izvēlēties tumši tumši zilu, melnu, baltu vai bēšu krāsu.



Kafijas tasīte var kļūt par dārgu piemiņas lietu.



Porcelāna kafijas tasīte var kļūt par dārgu piemiņas lietu mīļotajam cilvēkam. Brīnišķīgs dizains, pamatīga izgatavošana un atsauce uz gadsimtiem senām karsto dzērienu pasniegšanas tradīcijām apvienojumā ar atmiņām par svarīgiem notikumiem ir lieliska kombinācija. Šīs īpašības raksturo katru no piedāvātajām tasītēm. Gan minimālisti, gan ekstravagances cienītāji atradīs modeli, kas vislabāk atbilst viņu prasībām. Kafijas tasīte ir pastāvīgs virtuves piederums, tāpēc izvēlieties variantu, kas liks jums smaidīt.



Krūzīte, kas jūs iepriecinās



Jūs katru dienu izmantojat tasīti, no kuras dzerat savu iecienītāko kafiju. Tāpēc jums jāizvēlas modelis, kas liks jums smaidīt. Stilīga un funkcionāla kafijas krūze ir īsta nepieciešamība jūsu traukos. Tas, ko izvēlaties, var būt bagātīgi dekorēts vai, gluži pretēji, pieticīgs. Svarīgākais ir tas, lai jūs justos apmierināts, lēnām malkojot kafiju no jaunās krūzes.



Skatīt arī: šķīvji, galda piederumi, glāzes, glāzes, krūzes un karafes, kafijas galdiņi.

Iekraušana...