Krūzītes

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
more... less
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
more... less
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Krūzītes, lai padarītu mūsu ikdienas kafijas dzeršanas pieredzi patīkamāku



Visiem kafijas mīļotājiem brīdis, kad viņi apsēžas ērtā krēslā ar līdz malām piepildītu krūzi, ir īsts atelpas brīdis. Izrādās, ka ir svarīgi apstākļi, kādos mēs baudām savu iecienīto dzērienu, tāpat kā vide, kurā mēs baudām šo konkrēto dienas daļu. Ideālai kafijas krūzei vajadzētu radīt smaidu mūsu sejās jau tad, kad vārās kafijas biezumi. Interesanta forma un rokturis, ko ērti turēt rokās, ir ideāla modeļa īpašības. Porcelāna krūzes ir pieejamas dažādās krāsās un formās. Krūze Cristie Green, kuras tilpums ir trīssimt trīsdesmit mililitri, noteikti ir viens no interesantākajiem piedāvājumiem. Tās unikālais dizains ir ideāli piemērots kā dekors, kas tomēr ir ļoti praktisks. Porcelāna krūzes roktura netradicionālā forma aicina turēt to rokā un baudīt savu iecienītāko kafijas veidu. Šāds dekoratīvs priekšmets ir arī ideāla dāvinājuma ideja karsto dzērienu cienītājam, kurš labprāt svin savus dzērienus, jo īpaši tāpēc, ka tas labi noderēs arī kā tējas krūze.



- Kādas krūzes pārim?



-Kādu krūziizvēlēties darbam?



Ideālas krūzes tējai un citiem dzērieniem



Kad pie mums ciemojas viesi, mēs vēlamies viņus sagaidīt pēc iespējas labāk. Pasniedzot dzērienus intriģējošos traukos, piemēram, tējas krūzēs vai kafijas krūzēs, ikvienam būs liels prieks. Estētiskas krūzes ar neparastām detaļām ir daudzu kofeīna cienītāju vēlmju objekts. Porcelāna krūze no sērijas Infinity Silver, kas pieejama vairākos krāsu variantos, noteikti pierādīs savu vērtību daudzās situācijās. Neparastā roktura forma padara gaiši rozā krūzi, kurā var iepildīt līdz trīssimt septiņdesmit mililitriem dzēriena, neticami elegantu. Šīs krūzes milzīga priekšrocība ir tās minimālisma dizains, kas lieliski noderēs arī kā dāvana mīļotajam cilvēkam. Meklējot piemērotu krūzi, no kuras malkot savu iecienītāko dzērienu, ir vērts apsvērt oriģināla formas modeļa iegādi, kas padarīs patīkamāku mūsu ikdienas atpūtas brīdi īsā kafijas pauzē ar ģimeni. Ar porcelāna krūzēm mēs varam viegli izveidot komplektu ikvienam mājiniekam.



Oriģināli krūžu dizaini, kas ieintriģēs ikvienu



Krūzēm var būt arī neparasts dizains. Oriģinālas formas, ornamenti vai pat materiāli var pārsteigt ikvienu, kas dzer dzērienu. Ledus kafijas krūzes var būt, piemēram, stikla burkas formā ar salmiņu. Nav šaubu, ka šis variants ieintriģēs visus ģimenes locekļus un viesus. Krūzītes 500 mililitru tilpums ir ideāli piemērots baseina ballītei karstā vasaras dienā. Krūzītes tējai vai citiem dzērieniem var būt dekorācija pašas par sevi, un ne vienmēr porcelāna. Tie ir arī lieliska dāvinājuma ideja draugiem mājas sagaidīšanas, dzimšanas dienas vai vēl kādā citā pasākumā. Intriģējošas variācijas par klasisko kafijas krūzīšu tēmu kļūs par īstu mūsu kolekcijas rotājumu, ko ar lepnumu izņemsim, pasniedzot dzērienus. Ir vērts nolemt mazliet trakot un iegādāties kaut ko tādu, kas piesaistīs visu sanākušo uzmanību, tādējādi paužot mūsu simpātijas pret neparastiem risinājumiem, ko izmanto arī virtuvē. Mūsu iecienītākā krūze var vairāk vai mazāk acīmredzami paust mūsu gaumi un ar to saistītās īpašības.



Apskatiet arī: krūzes, kafijas servīzes, krūzes un karafes, paliktņi un paliktnīši, tējkannas, šķīvji.

Iekraušana...