Krūzītes un karafes

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
more... less
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Elegantas krūzes, kas ideāli piemērotas dzērienu pasniegšanai


Dienas laikā mēs daudzkārt ķeramies pie dzērieniem. Tāpēc ir labi, ja tos pasniedz pēc iespējas ērtāk - tam piemērotā krūzī. Lai kāds būtu jūsu slāpju remdētājs, mūsu veikalā jūs cita starpā atradīsiet krūzes un daudzus citus nepieciešamos produktus. Iespaidīgi neparasta dizaina modeļi kļūs par īstu virtuves galda virsmas rotājumu, vienlaikus kalpojot arī lielai lietderībai. Bieži vien izvēlētos traukus var kombinēt ar pārējo sortimentu, veidojot nepārspējamus komplektus. Visi trauki, protams, ir veidoti, pievēršot lielu uzmanību detaļām, tāpēc jūs neatradīsiet divus vienādus variantus - katrs ir unikāls. Kad esat izlēmuši, ko pašlaik meklējat, varat būt droši, ka vietnē pieejamajā klāstā atradīsiet tieši to, kas jums ir nepieciešams. Sulas krūze ir piemērs tam, pēc kā vasarā mēs visbiežāk ķeramies, taču klāstā atradīsiet arī citus variantus. Piemēram, ārkārtīgi grezna versija ir Affek Design by MONDEX veidotā Elise Clear krūze. Šī burvīgā trauka ietilpība ir viens litrs, un tas jums uzticīgi kalpos daudzus gadus.


Moderns tējkanna - sagaidiet savus tuviniekus ar stilu


Pasniedzot saviem viesiem karstu dzērienu jaunā tējas kannā, tas ir lielisks veids, kā viņus sagaidīt savās mājās. Ja meklējat oriģinālu modeli ar tradīciju pieskārienu, jums noteikti vajadzētu aplūkot mūsu piedāvājumu. Plašais tējkannu klāsts ir garantija, ka jūs atradīsiet modeli, kas atbilst visām jūsu prasībām. Cienījamais ražotājs Affek Design cita starpā piedāvā arī krūzi no Mirella Gold kolekcijas. Tā vienkāršā forma ir pārtraukta ar zelta svītru, kas tam piešķir papildu raksturu. Ievērības cienīgs ir arī rokturis, kas ir veidots smalkā formā. Traukā ir deviņi simti mililitru dzēriena, ko, protams, var uzskatīt par priekšrocību. Elegantā balto un dzelteno zelta toņu kombinācija noteikti pievērsīs uzmanību ikvienam, kam piedāvāsiet kopā baudīt tēju. Turklāt šo tējkannu droši var raksturot kā minimālisma tērpu, kas noteikti veicina tās dizaina daudzpusību. Šis pārsteidzošais trauks ir iesaiņots dekoratīvā kastītē, tāpēc tas ir ideāli piemērots kā dāvana mīļotajam cilvēkam.


Klasiska krūze - kaut kas vintage stila cienītājiem


Pēdējā laikā īpaši populāra ir retro stila noskaņa, un šī ir lieliska iespēja iegādāties sev kādu vintage krūzi. Daudzi no veikala sortimentā pieejamajiem modeļiem atbilst šādām gaidām. Protams, jūs varat izvēlēties vienkāršu stikla krūzi, taču tā nav vienīgā iespēja. Sortiments ir tik plašs, ka papildus ūdens krūzei jūs varat atrast arī variantus, kas radīti, domājot par karstajiem dzērieniem. Ja pārējie trauki jūsu mājās atsaucas uz veco modi, vislabāk jums noderēs retro īpašības. M kolekcijas smilškrāsas keramikas krūze lieliski iederēsies pagājušo gadu desmitu atmosfērā. Tā lieliskās priekšrocības ir tās, ka to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī. Traukā var ieliet līdz sešsimt piecdesmit mililitriem - tāpēc tā ir lieliska izvēle ikdienas lietošanai. Tāpat kā ikviens cits krūzīšu veikalā pieejamais modelis, arī šis konkrētais ir precīzas meistarības un milzīgas atzinības vērtas kvalitātes iemiesojums. Labākais pierādījums ražotāja profesionalitātei ir arvien pieaugošais apmierināto klientu skaits.


Mūsu veikalā jūs atradīsiet arī: Krūzītes, krūzes, krūzes, glāzes, virtuves piederumi.

Iekraušana...