Gultas veļa

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Apģērbiet savu gultu ar labāko gultasveļu no Mondex - uzdāviniet sev vien labu sapņu dāvanu.


Cietā gultasveļa ir nenovērtējams ieguldījums kvalitatīvam un ilgam miegam. Ne velti mūsu vecmāmiņas mēdza sacīt - kā gulti, tā gulēt. Šodien mēs šim teicienam pievienotu vēl vienu frāzi - labs miegs parasti nozīmē tikpat labu dienu. Tāpēc, ja vēlaties no rīta piecelties atpūties, atdzīvojies un enerģijas pilns, vienkārši sāciet ar labākās gultas veļas izvēli.


Gultasveļa ir svarīga. Tāpēc pirms jaunas gultas veļas izvēles ir svarīgi pievērst uzmanību ne tikai tās izmēram un dizainam, bet arī citiem ārkārtīgi svarīgiem aspektiem: auduma veidam un biezumam, no kura tā izgatavota, materiāla kvalitātei un krāsai. Iemesls? Tie visi ietekmē mūsu miega stāvokli. Mēs piedāvājam izcilu gultas veļu no Mondex plašās kolekcijas.


Izvēloties gultas veļu guļamistabai - kam jāpievērš uzmanība?


Vislabākā gultasveļa ir tā, kas izgatavota no dabīgiem audumiem - tā var būt kokvilna, satīns vai flanele. Šāda gultasveļa ne tikai sniedz iespēju segt sevi miega laikā, bet arī ļauj justies drošāk un ērtāk - turklāt tā pozitīvi ietekmē ķermeņa temperatūras regulēšanu miega laikā.


Labai gultasveļai jābūt elpojošai - lai ķermenis varētu dziļi elpot. Tas ir labākais veids, kā pilnībā atgūt spēkus - no rīta celsimies atpūtušies tikai tad, ja nodrošināsim sev ideālus apstākļus atpūtai. Rezultātā mēs būsim efektīvāki darbā, atpūtīsimies un arī mūsu attiecības ar tuviniekiem un draugiem būs labākas. Tāpēc mūsu labākas pašsajūtas pamatā ir labs miegs.


Satīna gultasveļa ir ideāli piemērota vasarai, flaneļa - ziemai.


Vai gada laikam ir nozīme, izvēloties jaunu gultasveļu? Noteikti jā. Vasarā izvēlieties plānākus, "atvēsinošus" audumus, piemēram, satīnu. Savukārt rudenī un ziemā izvēlieties siltāku kokvilnas vai flaneles gultasveļu, kas sildīs, kad dzīvsudraba skaitlis ievērojami samazināsies.


Svarīga ir arī gultasveļas krāsa un raksts. Gaišām, pasteļkrāsām piemīt relaksējošs un nomierinošs efekts, piemēram, skaistais balts un pelēks Elina komplekts vai sapņu ķērāju rotātais Merina - šādā gultasveļā noteikti ir vieglāk atpūsties pēc garas, nogurdinošas dienas. Vai labāk izvēlēties ziedu vai rūtainu gultasveļu? Izvēlieties sev tīkamāko rakstu no Mondex plašās kolekcijas - rūtains raksts noteikti lieliski iederēsies rudens un ziemas ainavā, savukārt krāsainas magones, rozes vai tauriņi ir lielisks variants pavasarim un vasarai.


Kā izvēlēties pareizo gultasveļas izmēru?


Vai ir kāds noteikums, kā izvēlēties gultasveļas izmēru, lai tas atbilstu segas izmēram? Tas ir ļoti vienkārši - to izmēriem vienkārši jābūt vienādiem, kas nozīmē, ka 160x200 gultasveļa vai 200x220 gultasveļa atbilst tāda paša izmēra segai. No otras puses, segas izmēru vienmēr saskaņojiet ar gultas izmēru - piemēram, populārā 160x200 sega derēs 80x200, 90x200, 100x200, 120x200 un 140x200 gultai.


Skatīt arī: dvieļi, puķu podi, sveces, svečturi, vāzes.

Iekraušana...