Gultas pārklāji un segas

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Filter

Ar ko pārklāt dīvānu viesistabā?

Dīvāna pārklājs ir noderīgs, lai pārklātu mēbeli, tādējādi izvairoties no daudziem traipiem, kas bieži vien prasa specializētu ķīmisko tīrīšanu. Turklāt tas ir arī ideāls risinājums mājdzīvnieku, galvenokārt suņu un kaķu, īpašniekiem, kuri izlaiž kažokādu vai matus. Šādā gadījumā pietiek noņemt gultas pārklāju vai segu, izmazgāt to veļas mazgājamajā mašīnā un izklāt tīru materiālu uz dīvāna. Starp citu, ir vērts atzīmēt, ka šādiem interjera aksesuāriem ir jābūt saskaņotiem krāsu ziņā. Vislabāk ir izmantot līdzīga varianta aksesuārus, piemēram, uz gaiša dīvāna smilškrāsas vai baltā krāsā uzklāt vienādus pārvalkus, tas pats attiecas uz mīkstajām mēbelēm pudeļu zaļā, tumši zilā un daudzos citos toņos. Nedaudz citādu pieeju var piemērot mēbelēm, kas ir pieklusinātās krāsās. Izmantojiet rakstainus pledus vai siltas vilnas segas, lai uzlabotu dīvāna izskatu. No otras puses, dīvānu gadījumā ir labi izmantot gaišus gultas pārklājus, kas labi iederēsies pie mēbeļu formas.

Kā novietot segu uz stūra dīvāna?

Ir dažādi veidi, kā novietot segu uz stūra dīvāna. Tomēr šajā gadījumā vislabāk ir izmantot divus atsevišķus izstrādājumus, ar kuriem var nosegt abas mēbeļu daļas, pasargājot tās no piesārņojuma, piemēram, no ēdiena vai dzērieniem. To var izmantot arī tikai dekorēšanai, un tādā gadījumā to var sarullēt un novietot uz mēbeļu gabala īsākās puses, dekorējot ar spilveniem.

No kā ir izgatavotas vissiltākās segas?

Vilnas segas tiek uzskatītas par vissiltākajām, jo tomateriālam ir lieliski siltumizolācijas parametri, kas ir īpaši noderīgi ziemā, kad vēlamies sasildīties, guļot uz dīvāna ar karstas tējas krūzi. Daudziem cilvēkiem šķiet, ka šis materiāls "kusa". - tad ir labi iegādāties segu ar akrila piejaukumu vai pilnībā izgatavotu no merino vilnas, kas ir ļoti mīksta pieskārienam, tai piemīt arī antialerģiskas īpašības, tā nav dzīvesvieta putekļiem un putekļu ērcītēm, tāpēc tā noteikti labi noderēs jebkurā mājoklī. Pavasara un vasaras vēsajās dienās varam izmantot arī kokvilnas vai bambusa un kokvilnas segas, kas ir ļoti vieglas un efektīvi pasargā mūsu ķermeni no vēja vakaros vai vējainās dienās.

Kādam jābūt segas svaram?

Izvēloties segu mājai, ir vērts pievērst uzmanību tās paredzētajam lietojumam. Pieaugušajiem vislabāk derēs sega ar izmēriem 160x200 centimetri, savukārt bērniem ir vērts izmantot izstrādājumus ar izmēriem 75x100 centimetri.

Tikpat svarīga irarī gramatūra, t. i., materiāla svars uz vienu virsmas metru. Ja vēlaties izvēlēties ļoti siltu segu, tad tās gramatūra ir augsta. Tomēr paturiet prātā, ka tas padara to diezgan smagu. Mazs svars parasti tiek izmantots segām, ar kurām piesegties siltākos mēnešos, vai kā gultas pārklāji.

Izvēlieties kādu no stilīgajiem izstrādājumiem no mūsu piedāvājuma!

Mondex interneta veikala piedāvājumā atradīsiet skaistas segas no augstas kvalitātes materiāliem daudzos krāsu variantos, kas noteikti papildinās jebkuras dzīvojamās istabas tēlu. Mēs iesakām arī stilīgus gultas pārklājus, liekot punktu virs "i" katras guļamistabas iekārtojumā.

Atklājiet arī citus mūsu piedāvājuma produktus:

- Svečturi

- Puķu podi

- Galda paklājiņš

- Foto rāmis

- Kafijas tasītes

- Krūzītes

Iekraušana...