Glāzes un kausi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
more... less
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
more... less
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Neaizstājams priekšmets katrā virtuvē - glāzes


Starp daudzajiem trauku veidiem ir daži, kas pieder pie pašiem pamatīgākajiem. Tas noteikti attiecas uz glāzēm, kas tiek izmantotas, lai pasniegtu dzērienus ģimenes locekļiem un viesiem, kuri pārkāpj mūsu slieksni. Ir grūti iedomāties virtuvi bez vismaz dažām no tām. Tējas glāzes bieži vien ir pirmā lieta, pēc kuras mēs ķeramies, kad vēlamies kādu uzņemt. Tajās tiek pasniegti karstie dzērieni, tāpēc tās var uzskatīt par būtisku piederumu. Turklāt gaumīgi un eleganti glāžu komplekti var būt patiešām praktiska dāvana cilvēkiem, kuri tikko iekārto savu tikko iegādāto dzīvokli. Šāda veida glāzes ir nepieciešamas dažādos laikos, tāpēc skapī vienmēr jābūt pietiekami daudz. No rītiem tās var izmantot kafijas pasniegšanai, bet vakaros var noderēt neparastu formu glāzes dzērieniem. Patiesībā bez dažāda veida glāzēm nav iespējams funkcionēt, tāpēc ir vērts palūkoties pēc labas kvalitātes komplekta, kas kalpos jums vai jūsu tuviniekiem. Mājassvētku reizē mēs varam saviem draugiem uzdāvināt poļu ražotāja Krosno solīdi izgatavotu litru glāžu komplektu, kas noderēs daudzos gadījumos. Šāda praktiska dāvana noteikti tiks novērtēta.


Stilīgas glāzes dzērieniem un ne tikai kā ļoti funkcionāla dāvana


Ir daudzi gadījumi, kad mēs dāvinām mazas vai lielas dāvanas mīļajiem. Ja meklējat ideju kādai no tām, stilīgu glāžu komplekts dzērieniem vai citiem dzērieniem ir lieliska izvēle. Neparastais dizains un augstā kvalitāte nodrošinās, ka jūsu draugi tos izmantos gadiem ilgi. Protams, starp pieejamajiem modeļiem mēs atradīsim daudz dažādu trauku piedāvājumu, tostarp glāzes kafijai, ja nākamie īpašnieki pieder tās gardēžiem. Šī dāvanu veida lielā priekšrocība neapšaubāmi ir tā nepārspējamā funkcionalitāte, kas apvienojumā ar intriģējošo formu veido ideālu duetu. Ir vērts atzīmēt, ka katra no piedāvātajām glāzēm ir izgatavota ar vislielāko rūpību, pateicoties kam varam būt pārliecināti par tās kvalitāti un pamatīgumu. Piemēram, Bohemia Beercraft alus glāžu komplekts ir lieliska dāvanas ideja jebkuram alus cienītājam. To elegantā forma liks pasniegtajam dzērienam sniegt vēl lielāku baudu.


Katra glāze ir augstākās kvalitātes garantija.


Iegādājoties jebkuru mājokļa priekšmetu, mēs vēlamies, lai tas būtu izgatavots ar vislielāko rūpību, kas garantē tā ilgmūžību. Nav svarīgi, vai mēs iegādājamies traukus, kas paredzēti liķieriem vai karstiem dzērieniem, - katrai glāzei jābūt izturīgai. Un, ja tās īpašībām pievienojam netradicionālu izskatu, varam runāt par perfektu kombināciju, pateicoties kurai būs prieks pasniegt dzērienus viesiem. Varētu šķist, ka tējas vai kafijas glāzes ir visa mājas aprīkojuma pamatā, taču nevajadzētu aizmirst arī par glāzēm, kas paredzētas liķieriem. Pateicoties to pareizai izvēlei, mājas ballītes ar draugiem, kuru laikā ne viens vien alus glāzītē tiek ieskandināts, norisināsies ārkārtīgi elegantā gaisotnē. Meklējot perfektu trauku komplektu, ir vērts pievērst skatienu interesanti veidotiem modeļiem ar novatoriskām formām. Tādi ir, piemēram, Affek Design veidotās ģeometriskās glāzes no Adel Gold sērijas. Šīs ietilpīgās tvertnes padarīs dzērienu pasniegšanu vēl patīkamāku gan viesiem, gan ģimenei.


Skatīt: galdi, krēsli, krēsli, krūzītes, tasītes, šķīvji, glāzes.

Iekraušana...