Foto rāmji

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Sugas
Filter

Mūsdienīgi fotorāmīši svarīgu mirkļu demonstrēšanai

Katrā mājoklī ir fotogrāfijas, kas iemūžina svarīgus mirkļus ģimenes locekļu dzīvē. Laitās pienācīgi atspoguļotu, noder oriģināli foto rāmji. Mūsu piedāvājumā jūs viegli atradīsiet neparastus priekšlikumus, no kuriem katrs ir unikāls cita iemesla dēļ. Jūs varat izvēlēties gan atsevišķus foto rāmīšus, gan tādus, kuros ir vairāki skaistākie kadri. Viens no interesantākajiem un oriģinālākajiem priekšlikumiem ir Klāras LED tāfele, pie kuras jūs piestiprināt fotogrāfijas ar saspraudēm. Foto rāmīši ar klipšiem ir unikāls un inovatīvs risinājums, kas piesaistīs ikviena viesa uzmanību. Tajā pašā laikā uz tiem var piekārt vairākus rāmīšus, kas faktiski ietaupa vietu pie sienas. Clara modelī papildu dekoratīvo funkciju nodrošina gaismas, kas padarīs ar fotoaparātu iemūžināto vērtīgāko atmiņu izstādi vēl pievilcīgāku. Izstādot fotogrāfiju - jebkuru no kolekcijas - spilgtā rāmī, jūs varat viegli saglabāt atmiņas par notikumiem, vietām un, protams, cilvēkiem.

Katrs pieejamais fotorāmis ir augstas kvalitātes iemiesojums.

Ja meklējat labas kvalitātes foto rāmīti, kas ir izturīgi un precīzi izgatavots, jums noteikti vajadzētu painteresēties par vietnē pieejamo piedāvājumu. Katram no izstrādājumiem piemīt šīs īpašības, kas garantē izturību un elegantu izskatu neatkarīgi no tā, vai izvēlaties modeli, ko novietot plauktā vai piekārt pie sienas. Ievietotas izvēlētajos rāmjos, fotogrāfijas ne tikai raisīs atmiņas ikdienā, bet arī kļūs par ārkārtīgi šarmantu mājas rotājumu. Katra gadu gaitā krātā fotogrāfija ir pelnījusi, lai to ievieto atbilstoši izvēlētā rāmī. Starp piedāvātajiem fotorāmīšiem sienai jūs atradīsiet tādus priekšlikumus kā, piemēram, Mondex Martin modeli, kurā var ievietot jebkurus četrus kadrus. Izvēloties variantu, kurā varēsiet izvietot vairākas fotogrāfijas, jums nebūs jāuztraucas par to, vai tās visas ir saskaņotos rāmjos. Tas neapšaubāmi ir milzīga ērtība, iekārtojot telpu. Izvēloties pie mums pieejamos fotorāmīšus, jūs esat pārliecināts par ražotāja profesionalitāti.

Foto rāmji var kļūt par jūsu mājas rotājumu

Nav šaubu, ka stilīgi foto rāmīši var kļūt par jūsu mājas papildu rotājumu. Tomēr papildus dekoratīvajai funkcijai to vissvarīgākais uzdevums ir pienācīgi aizsargāt jūsu savāktās fotogrāfijas no putekļiem un nevēlamiem bojājumiem. Visi šajā vietnē piedāvātie foto rāmji lieliski pildīs abas šīs funkcijas. Ja esat futūristiska minimālisma piekritējs, jums noteikti patiks balts rāmis ar noapaļotiem stūriem, kas apdarināts ar gaišu koku. Šis modelis lieliski iederas industriālajā stilā, kas šobrīd ir ļoti populārs. Ir vērts atzīmēt, ka fotorāmis nāk no profesionāla ražotāja, kas garantē tā labu kvalitāti. Pateicoties tam, tajā ievietotā fotogrāfija tiks saglabāta vislabākajos apstākļos, un pats rāmis papildus papildinās jebkuras jūsu mājas istabas dekoru, kas to noteikti padara interesi vērtu. Mājaslapā piedāvātie foto rāmji ir dažādu izmēru, stilu un krāsu, tāpēc jūs varat viegli atrast sev piemērotu variantu.

Mūsu tiešsaistes veikalā ir pieejami šādi produkti: Mājas sveces, Svečturi, Puķu podi, Vāzes, Sienas pulksteņi.

Iekraušana...