Eļļas un aromātiskie kamīni

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
more... less
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Materiāls
Ietilpība [ml]
Sugas
Filter

Smaržīgo eļļu kamīns - radiet relaksējošu atmosfēru


Aukstākais gadalaiks ir laiks, kad mēs biežāk nekā jebkad agrāk vēlamies pavadīt mājīgus vakarus savās mājās. Smaržīgo eļļu kamīns palīdzēs jums radīt patīkamu, gandrīz svētlaimīgu atmosfēru. Mēs piedāvājam dažādus interesantus produktus, no kuriem jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko. Protams, svarīgas ir arī pašas aromātiskās eļļas, jo tās palīdz atslābināties pēc saspringtas dienas. Atkarībā no savām personīgajām vēlmēm varat izvēlēties sev piemērotāko aromātu. Eļļas kamīnu darbības princips ir ļoti vienkāršs - noteiktā vietā novietota svece uzkarsē preparātu - aromātisko eļļu vai vasku-, kas iepildīts virsū novietotajā trauciņā. Ja vēlaties paši pārliecināties par šāda veida aksesuāra efektivitāti, jūs varētu ieinteresēt Mondex modelis, kas lieliski pilda savu lomu, kurai tas ir paredzēts. Augšpusē esošajā ietilpīgajā dobumā būs tieši tik daudz kamīna eļļu, cik nepieciešams. To aromāts padarīs jūsu vakara atpūtu patīkamāku, sagatavojot jūs nākamās dienas izaicinājumiem.


Skaistākās mājas smaržas, par kurām varat izlemt.


Ja meklējat neparastas smaržas savam mājoklim, jūs noteikti ieinteresēs mājaslapā pieejamais sortiments. Daudz dažādu gaisa atsvaidzinātāju jebkurā formā, tāpēc jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko. Ierosinātie produkti ir pieejami aerosolu, stienīšu vai elektrisko modeļu veidā - katram no tiem ir savas priekšrocības, un vienlaikus - visi tie nodrošina efektivitāti nepatīkamu smaku likvidēšanā. Viens no populārākajiem ir gaisa atsvaidzinātājs stienīšu formā, kas arī izskatās ļoti eleganti uz plaukta. Lai atbrīvotu pudelītē esošo ēterisko eļļu aromātu, atskrūvējiet pudelīti un pēc tam ievietojiet tajā izvēlēto stienīšu daudzumu. Pilnam efektam ieteicams izmantot visu komplektu uzreiz. Mūsu sortimentā jūs atradīsiet gaisa atsvaidzinātāju, kura ietilpība ir pat divi simti mililitru, kas nozīmē, ka izkliedēto aromātu varēsiet baudīt patiešām ilgi. Šī modeļa papildu priekšrocība ir tā burvīgā, dekoratīvā pudele un tas, ka tas ir pieejams trīs versijās. Neatkarīgi no tā, kuru jūs izvēlaties, jūsu apmierinātība ir garantēta.


Gaisa atsvaidzinātāji - kādas vēl versijas ir pieejamas?


Starp piedāvātajiem gaisa atsvaidzinātājiem jūs atradīsiet daudz dažādu variantu. Atkarībā no tā, ko jūs pašlaik vēlaties no smaržvielām mājoklim vai automašīnai, - piedāvātajiem produktiem vajadzētu jums patikt. Ja vēlaties nedaudz atsvaidzināt smaržu, kas nāk no jūsu garderobes, - jums noteikti vajadzētu aplūkot ļoti efektīvu aromātisko maisiņu kolekciju. No otras puses, ja esat moderno tehnoloģiju piekritējs - jūsu mājoklim lieliski noderēs elektriskais gaisa atsvaidzinātājs. Viss, kas jums jādara, ir uzmanīgi atskrūvējiet to, nostipriniet smaržu kasetni difuzorā un pēc tam ievietojiet to kontaktligzdā. Šī risinājuma priekšrocība ir pakāpeniska aromāta izdalīšanās. Šīs tīmekļa vietnes sortimentā jūs atradīsiet vairākus Felce Azzura elektrisko gaisa atsvaidzinātāju variantus. Papildus mājoklim paredzētajiem izstrādājumiem jūs var interesēt arī automobiļiem paredzētie izstrādājumi. Katrs no pieejamajiem gaisa atsvaidzinātājiem, neatkarīgi no tā, kādu formu izvēlaties, būs lieliski piemērots ikdienas lietošanai, un piedāvātie aromāti noteikti padarīs jūsu dienu patīkamāku.


Skatiet arī: Svečturi mājai, Svečturi, Podi, Vāzes, Spoguļi, Svečturi, Vāzes, Spoguļi

Iekraušana...