Dvieļi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
more... less
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Dvieļi - neaizstājams palīglīdzeklis katrā mājoklī


Ir mājas piederumi, bez kuriem būtu grūti funkcionēt. Pie tiem pieder dvieļi. Ikdienas peldēšanās vai baseina apmeklējums ir situācijas, kad tie mums kļūst neaizstājami. Kokvilnas dvieļi, kurus izvēlamies, ir ne tikai ļoti praktiski, bet tiem var būt arī mūsu iecienītākā krāsa vai pat interesants raksts. Daži cilvēki tos cenšas saskaņot arī ar savu interjeru, kas noteikti ir izdevīgi, lai saglabātu dekora un praktisko piederumu konsekvenci. Turklāt lielie dvieļi bieži vien ir ļoti noderīga dāvana draugiem, piemēram, kāzu gadadienā, kad tos rotā "vīra" un "sievas" uzraksti. Šāda veida dāvana būs ne tikai funkcionāla, bet arī izgatavota "ar nelielu savdabību". Virtuvē noteikti noderēs nelieli dvieļi trauku noslaucīšanai pēc tam, kad ir sakopta kārtība. Ja jūs meklējat kaut ko, ko izmantot savās četrās sienās, varat meklēt tikai solīdi izgatavoto Alan modeli, kas ir pieejams vairākās krāsās, no kurām ārkārtīgi intriģējošs piemērs ir tumši zaļš ar skaistu dziļu toni. Šī stila vannas dvieļi savu uzdevumu paveiks lieliski.


Vannas dvieļi brīvdienām


Kad pienāk ilgi gaidītās brīvdienas, mēs ilgojamies doties uz baseinu vai pludmali. Tad, bez šaubām, noderēs vannas dvieļi, kas izstrādāti, ņemot to vērā. Šos modeļus ņemam līdzi brīvdienu ceļojumos, tāpēc tiem jābūt pietiekami izturīgiem un, vēlams, arī lieliem. Interesants variants ir pludmales dvieļi, kas rotāti ar bārkstīm - to krāsa, kas atgādina zilas debesis un dzidru jūras ūdeni, ir ideāli piemērota atpūtai saulē. Atpūtas sezonā mēs bieži izmantojam viesnīcu dvieļus, kuriem raksturīga apburoša materiāla kvalitāte.


Līdzīgu gandarījumu varam izjust arī mājās, izvēloties atzīta zīmola izstrādājumus. Viesu nami, kuros vasarā nakšņojam, mums asociējas ar greznību, taču tādu pašu komforta līmeni varam ienest arī savā vannas istabā, izvēloties augstākās kvalitātes dvieļus. Rūpējoties par katru detaļu, pat par visneuzkrītošāko aprīkojumu, mēs varam justies pilnībā apmierināti.


Ideāls dvielis katram ģimenes loceklim


Gan pieaugušajiem, gan bērniem ir savas prasības attiecībā uz komfortu. Ar vannasistabas dvieļiem, kas paredzēti mazajiem, mūsu mazuļi pēc vakara dušas varēs ietērpties mājīgi mīkstā audumā. Tiem raksturīgi jautri raksti, kas patiks ikvienam mazajam. Tomēr arī vecākie mājsaimniecības locekļi plašā klāstā atradīs kaut ko sev piemērotu. Labi darināti dvieļi mājoklim ir īsts must have, tāpēc ir vērts pievērst skatienu dažādu krāsu modeļiem, no kuriem katrs ir gaidītās kvalitātes. Svarīgas dvieļu īpašības ir to patīkamība ādai, uzsūktspēja un tas, ka tie ātri žūst. Katrs no tiem ietver ārkārtīgi grezno Ria modeli, kas ir pieejams divos izmēros, lai mēs to varētu pielāgot mājsaimniecības individuālajām vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai meklējam dvieli bērnam vai universālāku versiju, kas pielāgota pieaugušajiem, mums jāpievērš uzmanība detaļām, kas mums sniegs garantiju, ka piederums kalpos mums patiešām ilgi bez bojājumiem vai krāsas maiņas.


Atklājiet mūsu piedāvātos: svečturus, vāzes, puķu podus, krūzītes, šķīvjus, veļu un daudz ko citu.

Iekraušana...