Iepriekšējais
keyboard_arrow_left
Nākamais
keyboard_arrow_right
PAK CHOI Katls 3,7l ar vāku 24cm COOKINI čuguna čuguns
49,26 €
Atsauce
HTXA1216-CX [002O2E]
Simbols
WNHH-24S
Svītrkods
5902643381216
Krāsa
melns
Garums [cm]
33.00
Platums [cm]
24.00
Augstums [cm]
11.00
Diametrs [cm]
24.00
Ietilpība [l]
3.70
Neto svars [kg]
2.200
Bruto svars [kg]
2.850
Iepakojuma veids
krāsu kaste
krāsu kaste
Saskare ar pārtiku
Jā
Materiāls
nerūsējošais tērauds
Čuguna katls no COOKINI PAK CHOI sērijas. Izgatavots no īpaši viegla čuguna. Tā 3,5 mm biezais dibens nodrošina vienmērīgu karstuma sadalījumu. NITRIDING inovatīvā nitridēšanas apstrāde aizsargā katlu no rūsēšanas/korozijas. Tam ir stikla vāks ar nerūsējošā tērauda rokturi. Veselīgi un ilgus gadus!!! GARUMS: 33,00 cm IZMĒRUMS: 24,00 cm AUGSTUMS: 11,00 cm /AR POKRSU: 11,00 cm: 19 CM AR VĀKU
Termiskais trieciens čuguna traukiem ir ļoti bīstams. Pēc gatavošanas ļaujiet traukiem atdzist un mazgājiet tos, vēlams, tikai ar rokām. Arī ēdienu, kas satur skābes, alkoholu vai lielu daudzumu cukura, gatavošana var apdraudēt čuguna virsmas vērtīgās īpašības. Tomātu sula vai vīns var sabojāt čuguna katla dibena aizsargslāni. Šādos gadījumos, lai čuguna katls atkal kļūtu spīdīgs, slidens un gluds, tas ir jānotīra un atkārtoti jāaizsargā ar eļļu vai jākonservē ar apdedzināšanu. Cepot čuguna katlā, var izmantot jebkura materiāla virtuves piederumus, jo čuguns ir ļoti izturīgs. Tomēr vislabākās būs silikona un koka lāpstiņas. Tā kā čuguna trauki var būt jutīgi pret mitrumu, jums jāatceras tos pēc katras lietošanas reizes rūpīgi nosusināt. Lai to izdarītu, varat izmantot papīra dvieli, drānu vai novietot pannu uz silta degļa. Lai novērstu trauku rūsēšanu, čuguna pannas jāuzglabā sausā vietā. Čuguna panna arī saglabās savu funkcionalitāti ilgu laiku, ja tā tiks pareizi notīrīta. Nepareiza tīrīšana var to sabojāt vai pat pilnībā iznīcināt!
Ja čuguna panna kļūst ļoti netīra, uzlejiet tai virsū karstu ūdeni un karsējiet, līdz dienas laikā piedegušās atliekas atbrīvojas. Pēc mazgāšanas pannu vienmēr var arī noslaucīt ar eļļu un pēc tam noņemt lieko eļļu un labi nosusināt. Šī ir laba un visvienkāršākā čuguna trauku saglabāšanas metode.
Termiskais trieciens čuguna traukiem ir ļoti bīstams. Pēc gatavošanas ļaujiet traukiem atdzist un mazgājiet tos, vēlams, tikai ar rokām. Arī ēdienu, kas satur skābes, alkoholu vai lielu daudzumu cukura, gatavošana var apdraudēt čuguna virsmas vērtīgās īpašības. Tomātu sula vai vīns var sabojāt čuguna katla dibena aizsargslāni. Šādos gadījumos, lai čuguna katls atkal kļūtu spīdīgs, slidens un gluds, tas ir jānotīra un atkārtoti jāaizsargā ar eļļu vai jākonservē ar apdedzināšanu. Cepot čuguna katlā, var izmantot jebkura materiāla virtuves piederumus, jo čuguns ir ļoti izturīgs. Tomēr vislabākās būs silikona un koka lāpstiņas. Tā kā čuguna trauki var būt jutīgi pret mitrumu, jums jāatceras tos pēc katras lietošanas reizes rūpīgi nosusināt. Lai to izdarītu, varat izmantot papīra dvieli, drānu vai novietot pannu uz silta degļa. Lai novērstu trauku rūsēšanu, čuguna pannas jāuzglabā sausā vietā. Čuguna panna arī saglabās savu funkcionalitāti ilgu laiku, ja tā tiks pareizi notīrīta. Nepareiza tīrīšana var to sabojāt vai pat pilnībā iznīcināt!
Ja čuguna panna kļūst ļoti netīra, uzlejiet tai virsū karstu ūdeni un karsējiet, līdz dienas laikā piedegušās atliekas atbrīvojas. Pēc mazgāšanas pannu vienmēr var arī noslaucīt ar eļļu un pēc tam noņemt lieko eļļu un labi nosusināt. Šī ir laba un visvienkāršākā čuguna trauku saglabāšanas metode.
Bezmaksas atgriešana
Līdz 30 dienāmNosūtīšana tajā pašā dienā
Pasūtījumiem, kas veikti līdz plkst. 12:00Bezmaksas piegāde
Pirkumiem virs 49 €